30-06-08

de "praattest"

Nee, 't is niet omdat er niets in de blog staat, dat ik niet gelopen heb :-))  'k Heb vrijdag & zaterdag wel m'n 2 daagjes rust ingepland, maar gisteren stond ik weer volledig klaar om te vertrekken!!!  'k Ben terug in het bos gaan lopen, en deze keer was de papa meegegaan!!  Hij liep er maar wat naast (niet wandelen, want daar liep ik een klein beetje te snel voor), want ik zat met die iPod in mijn oren hé, maar 'k vertelde dan wel wat Evy zei :-))  Ze zeggen ook altijd dat je, om je hartslag zo wat te controleren, de "praattest" moet doen hé.  Zolang dat je nog een conversatie kan houden met degene naast je, ben je niet te snel aan het lopen!!  En eigenlijk kon ik dat nu eens voor de eerste keer doen dan, en 't ging heel goed, het babbelen :-)

'k Heb ook weer goed kunnen doorlopen!!  Deze keer begonnen we niet meer met 1 minuutje lopen, maar met 2 minuten, en dan 3x 3 minuten, en ik was weer trots op mezelf dat ik het allemaal tot een goed einde heb gebracht :-))  Lance Armstrong kwam me trouwens nog eens feliciteren!!! (de laatste keren niet, omdat... ik weet niet... ik denk omdat ik te traag liep ofzo :-))

Maar telkens als ik uit dat bos kom, sta ik dus vol dazerikkenbeten, en dat zijn ECHT bulten bij mij!!!  Ik zie of voel die beesten anders toch ni op mij zitten, dus 'k snap niet goed hoe die daar zo ineens aankomen...

Vanavond ga ik mijn Nike+ ding ook updaten, dat staat zo links naast m'n tekst hé!!  Daar staan de gegevens van mijn laatste training op...  De lijn is nog wat bulterig, maar dat is omdat het altijd zo lopen en stappen door elkaar is hé :-))  En m'n snelheid is ook niet echt veel, maar vanaf dat je 3 minuten moet gaan stappen, dan telt dat er zo bij hé!!!

Vanavond ga ik niet lopen, als het warm genoeg is ga'k wel wat in m'n zwembad dobberen en wat zwemmen.  Maar morgen is het weer zover!!  Kijk er al naar uit :-))

08:42 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

blog Net je loopblog ontdekt. leuk dat je aan het lopen bent gegaan, 't is een echte verslaving! Ik kom hier zeker af en toe eens piepen. Jij moet wel lekker bloed hebben als je die beestjes aantrekt, ik heb daar geen last van :-)

Gepost door: Julie | 30-06-08

De commentaren zijn gesloten.