30-06-08

een rood gloeiende bult

En de verslaving is toegeslaan...  Ik ging dus niet lopen vandaag, maar ik had er zoveel zin in dat ik toch maar gegaan ben!!  Het was zo'n helse drukte op't werk vandaag, dat ik mij eens goed gaan afreageren ben :-))  'k Heb wel gewoon de training van gisteren herhaald, maar dan echt goed doorgelopen!!  En ik voel mij weer op-en-top nu!! 

Deze keer niet in't bos of op de finse piste, maar gewoon in't straat.  En 'k heb het nogal gevoeld in mijn scheenbenen!!!  Vrees dat ik morgen wel wat stijf ga zijn!!  Maar het ging allemaal weer supergoed, alleen dat m'n Nike+ toestand is uitgevallen ergens op de 2km, en ik weet gewoon dat ik meer dan 2,5 km heb gelopen, want gisteren had ik er 2,7 gedaan en ik heb vandaag sneller gelopen dan gisteren... 

Het enige vervelende is wel dat m'n dazerikkenbeet, achteraan op mijn bovenbeen, een rood gloeiende bult is geworden van 10cm doorsnede!!!  Doet geen pijn hoor, maar het is geen zicht :-))

Evy pept me trouwens echt op, op momenten dat ik het wat moeilijk krijg!!  Daarstraks - net als gisteren trouwens - tijdens m'n 2de keer 3 minuten lopen, kreeg ik het na 1,5 minuut wat lastig, en dacht ik: "pfft, nu ga ik wandelen".  En net op DAT moment zegt Evy: "komaan, niet opgeven nu!!" en inderdaad, ik heb doorgelopen!!  En gisteren was dat ook op net hetzelfde moment :-))  Die berekenen dat gewoon hé, ik denk trouwens dat het zo net halverwege de training was dat ze het zei :-))

Overmorgen (als ik tot dan kan wachten :-)) les 6 van de start-to-run, en ik denk dat er dan een stukje van 4 minuten lopen bij zal zitten!! (echt, voor mij is dat een hele stap :-))  Ik hoop alleen dat er geen "oooooooooeeeeeh chiwawa" bij gaat zitten, want dat liedje motiveerde me niet echt :-))  En die techno die ze op't einde liet horen was ook niet echt dat, maar 'k heb dan gewoon mijn ademhaling en stappen geteld!

22:01 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Rustig het schema volgen en niets forceren, je zal zien dat je op deze manier veel vorderingen maakt, een extra loopdagje zou ik nu nog niet inlassen want de spieren hebben nog te veel rust nodig na de trainingen...volhouden zou ik zeggen...succes

Gepost door: Stofke | 01-07-08

goe bezig Telkens je weer dat minuutje erbij kan doen , loop jij een pr. En geloof me , je zal er nog heel veel lopen .
Probeer heel traag te lopen . Dat snellere werk komt later wel . Rust is ook een training. Laat je spieren zich op die dag herstellen . Herstel = opbouw !
Ik kom zeker nog ééns piepen naar je vorderingen !

Gepost door: mario | 01-07-08

super Blij dat je zo enthousiast bent ivm lopen, 't is inderdaad een leuke sport. Maar pas wel op, die rustdagen staan niet voor niets op het schema. Elke dag lopen, zeker als beginner, leidt tot blessures! Hou je enthousiasme dus binnen de perken :-)

Gepost door: Julie | 01-07-08

Dazen Ja, lastig hé die dazen. Bij mij zwellen ze ook zo. Ik wens je heel veel succes met je loopvooruitzichten en je blog. Volhouden !!
Groetjes, Maaike

Gepost door: maaike | 02-07-08

De commentaren zijn gesloten.