03-07-08

mijn benen kletsnat

Omdat ik op mijn laatste stukje zoveel reacties kreeg van mensen die me vertelden dat ik "mijn rust moest respecteren", heb ik dan maar 2 daagjes pauze gehouden :-)  Dinsdag was het zwem-weer, en gisteren was het geen weer, dus vandaag 's avonds mijn loopschoentjes aangetrokken, en HUP naar de Finse Piste gereden!!

Toen ik daar aankwam zag ik daar al superveel mensen lopen, en ik dacht: "oh nee, die gaan mij weer heel de tijd voorkruipen enzo, en daar heb ik geen zin in!!".  Maar het was al wat grijs en donker aan het worden, en ja hoor, toen ik begon te lopen begon het al goed te druppelen!!  Eens ik dan goed en wel op weg was, kwamen de druppels al wat sneller en dikker naar beneden!!  Na een halve kilometer was ik natuurlijk door en door nat!!!  Mijn t-shirt absorbeert echt wel veel water moet ik zeggen :-)  Dus daar liep ik dan met een superzware tshirt aan, mijn benen kletsnat en mijn haar helemaal plat tegen mijne kop!!!  Geen zicht dus!!  Maar lopen doe je niet voor't zicht naar't schijnt, hihi :-)

'k Denk wel dat ik mij ne keer een regenjasje ofzo moet aanschaffen, want met dat Belgische weer weet je nooit natuurlijk!!  En misschien binnenkort ook eens een deftig looptenue'ke, want met die short is dat toch niet altijd alles :-)

Maar ondanks het weer ben ik gewoon blijven doorlopen!!  Vandaag was het 1 min lopen, 1 stappen, 2 lopen, 2 stappen en dan 3x 3 lopen en 3 stappen.  Tijdens de 2de keer 3 min lopen had ik echt een supergoed ritme te pakken!!  Ik merkte zelfs niet dat ik al 3 minuten aan het lopen was, en ik had er gerust nog wel een minuutje ofzo bij kunnen doen!!  Maar dat was nog niet aan de orde, dus 'k heb gewoon netjes het schema weer kunnen afronden zoals ik eigenlijk al elke keer gedaan heb!!

Ik kijk ook elke keer na het lopen eventjes in de spiegel, om te kijken hoe rood ik ben.  En als ik dan terugdenk aan mijn eerste les, hoe paars ik er toen uit zag... man man man :-)  En vandaag zo totaal niet hé!!!  Eigenlijk gewoon een gezond kleurtje!!  Dan lijkt het precies alsof ik niks gedaan heb, maar dat is natuurlijk niet zo!!!

Overmorgen les 1 van week 3, joepie!!!

22:02 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

regen Jaja, echte lopers lopen door weer en wind, je bent dus goed bezig! Een regenjasje kan wel helpen. Een goed adres: DECATHLON! VEEL loopspullen aan democratische prijzen!

Gepost door: Julie | 04-07-08

Goe bezig! Je doet het schitterend!

Gepost door: Geert | 04-07-08

De commentaren zijn gesloten.