05-07-08

200 meter verder

Vandaag ben ik eindelijk tot in de Decathlon geraakt.  Man man man, wat was DAT voor helse drukte daar!!!  't Was precies gratis, zoveel volk!!!  'k Heb dan een nieuwe short gekocht voor te lopen, maar de t-shirtjes waren bijna allemaal uitverkocht in mijn maat, en als er dan toevallig nog waren, dan waren die evengroot als een maatje kleiner, en ook evengroot als een maatje groter...  Dus geen tshirtje gekocht, maar 'k heb nog wel wat liggen thuis :-)
Ook ineens maar nieuwe golfballen gekocht (aangezien ik die toch altijd in het water slaag, of ergens naast de green, zodat ik ze niet meer terugvind).

Deze namiddag ben ik dan eens voor het eten gaan lopen (ik had enkel vanmorgen gegeten, en 's middags zo wat hapkes maar geen echt eten) en het ging echt weer supergoed hé!!  Ik weet niet wat het is, maar het is echt zo ongelooflijk leuk en het geeft mij zo een kick!  Mijn snelheid gaat erop vooruit, mijn recuperatietijd gaat er natuurlijk STERK op vooruit, en ook mijn uithouding enzo!!  Nu heb ik dus vandaag dezelfde training gedaan als eergisteren (dag 3 van week 2 = dag 1 van week 3) en ik heb zelfs 200 meter verder gelopen!!  'k Loop tegen 6.5 minuut per kilometer, en 'k vind dat voor mezelf toch redelijk goed.  Mijn doel was eigenlijk een beetje om eind juni al 3 km te lopen tijdens een training, maar 5 juli is ook goed!! :-))

Het enige jammere is dat ik er nog geen gram van ben afgevallen!!  Nu ja, 'k heb gelezen dat je daar in't begin ook niet van gaat afvallen, en dat je eerst gewoon ook meer spieren bijkrijgt.  Dus da's ook al goed :-))  'k Voel mij wel goed in mijn vel door dat lopen, dus daar ben ik wel zeer tevreden mee!!  En dat is toch gewoon wat telt hé, dat je zelf content bent :-)

21:07 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

goed bezig Je bent goed bezig, het enthousiasme springt alvast van het scherm. Afvallen van het lopen? ik dacht het niet, je krijgt veel spieren bij, en die wegen en nemen centimeters in :-) Maar je wordt natuurlijk wel strakker! Ik val altijd af als ik wat minder loop en wat meer andere sporten doe. van zodra ik begin te lopen is het weer om zeep. Maar daarom ga ik het lopen nog niet laten hoor!

Gepost door: Julie | 05-07-08

De commentaren zijn gesloten.