07-07-08

bosmensen

Het moest er ooit van komen, dat het niet ging zoals gepland...  Maar het was dan ook wel ineens van katoen geven vandaag!!!!  Gewon 8 keer 2 minuten lopen en tussenin 1 minuut wandelen...  'k Moet toegeven, ik heb een paar keer serieus gevloekt!!!  En (sorry, moesten er mensen zijn die ze kennen, of moest ze dit zelf lezen) ik heb Evi zelfs een paar keer "trut" genoemd!!  (oeps :-))

Maar, desalniettemin (als je na die training nog zo'n woorden kunt typen, dan wil dat wat zeggen hé :-)) heb ik toch de training helemaal uit kunnen lopen, met het nodige gezaag en geklaag natuurlijk!!

Onderweg viel dan nog eens het plastiekje van mijn oortje van mijn iPod eraf (te veel geprutst denk ik) en dat ligt nu ergens in't bos.  De papa is nog teruggedraaid om het te zoeken, maar ik denk dat de bosmensen dat snel gaan pakken zijn omdat ze zo'n plastiekje misschien nog niet hadden.  Ge ziet, de humor is er ook sterk op vooruit gegaan... :-))

We zijn ook naar't bos gelopen over't straat, en in't begin kreeg ik al wat last van mijn knieën en onderbenen...  Misschien toch niet zo'n goed idee om op straat te gaan lopen...  Hopelijk gaat het morgen al beter zijn, en anders neem ik gewoon nog een extra dagje rust.

21:54 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

trut Zeg maar wat je wil hoor, als je maar verder loopt :-) Proficiat met je 2 x 8 minuten!

Gepost door: Julie | 07-07-08

Vloeken Ik heb tijdens mijn start-to-run cursus ook op iedereen gevloekt, op de trainer, op mijn medelopers omdat ze beter waren dan ik maar vooral op mezelf ("waarom ben ik hier ooit aan begonnen"). En pijn heb ik ook gehad, zelfs in die mate dat ik nauwelijks nog de trein kon afstappen. Maar nu, ruim anderhalf jaar later, heb ik nog geen seconde spijt van. Gewoon blijven volhouden !

Gepost door: Luc | 08-07-08

De commentaren zijn gesloten.