12-07-08

up and running

Jawel hoor!!  We zijn terug up and running :-))  De pijn in de knie is volledig over, en het ging weer supergoed!!  Ik ben meteen aan de volgende training terug begonnen (zo lang ben ik er niet tussenuit geweest), en het ging ongelooflijk goed!!  Het was wel ineens weer een pakje erbij, zelfs tot 5 minuten!!! (hihi, voor jullie die-hards is dat een piece of cake natuurlijk hé :-))
'k Heb zelfs mijn "parcours" al een stukje moeten uitbreiden in't bos, anders moest ik te lang op de harde ondergrond lopen, en daar had ik niet veel zin in :-))  Maar waar het een beetje te dicht begroeid was (en dus te griezelig) ben ik maar teruggedraaid.

Het schema zag er vandaag zo uit: L W LL WW LLLL WWW LLLL WWW LLLLL W.  Ik moet wel zeggen: toen ik terugkwam had ik terug een rodere kop dan de andere keren!!  Misschien omdat het 5 dagen geleden was?  Ofwel omdat het ineens tot 5 minuten ging en ik dat niet gewoon was?  Ik weet het niet, maar zolang het maar goed gegaan is, is dat ok hé!! :-))  Evi begint soms wel wat te zagen, vooral als ze zegt: "je moet niet te snel lopen, maar ook niet treuzelen", ze zegt het wat te vaak, en ik treuzel niet!! :-)

Na een 2 à 3 minuten kreeg ik weer goed dat ritme te pakken, en dan lijkt het alsof je gewoon maar vooruit zweeft hé!!  Wat ik ook wel leuk vind in't bos, als er zo mensen aankomen die met hun hond aan het wandelen zijn, dan loop ik zo hun richting uit, en ik merk niet eens meer dat ik aan het lopen ben!  Misschien gewoon omdat ik naar die mensen aan't kijken ben (en zij wsl ook naar mij :-)), en dan ben ik niet meer bezig van: "goh, amai, ben al lang bezig, zouden die minuten nu nog niet omzijn?  Alé Evi, zeg nog eens iets!!". 
Op de Finse piste heb je dat dus niet hé.  Iedereen loopt in dezelfde richting die toerkes, en af en toe kom je wel iemand tegen die naar de andere kant aan't lopen is (de piste "terug" ligt net naast ne piste "heen"), maar die zijn dan ook zo aan't puffen en aan't zweten en die zijn gewoon met hun eigen loop-training bezig, dat ze niet zo veel reactie vertonen als je er voorbij loopt.  Daar ben je gewoon "ne loper" zoals al de rest, en ben ik eigenlijk zelfs "nen trage loper" die door iedereen voorbijgestoken wordt.
In't bos ben je: "waaw, amai die is aan't lopen!", en ben je bijna een uitzondering en kijken de voorbijgangers bewonderend naar u, en da's toch veel leuker :-))

12:02 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

goed zo Fijn te lezen dat de knie weer in orde is. Vooral niet forceren is de boodschap! En nooit vergeten dat wij als "die hards" ooit ook met 3 minuten begonnen zijn hoor! Ik kon niet eens een rondje van 400m volhouden! Je bent goed bezig.

Gepost door: Julie | 12-07-08

Je moet je niets aantrekken van die snelle lopers. Denk aan de fabel van de haas en de schildpad. Wie won die race ? Inderdaad ... de schildpad.

Gepost door: Luc | 13-07-08

Waw!! je bent gewoonweg schitterend bezig!!

Gepost door: Geert | 13-07-08

Verrie impressive !!!
Een voorbeeld voor de rest van ons.

Gepost door: Ellen | 14-07-08

De commentaren zijn gesloten.