18-07-08

uit mijn buurt

Gisteren was het al weer les 11!!!  Deze keer ben ik es net voor het eten gaan lopen.  Van te voren snel wel een stukje droge boterham opgegeten opdat ik toch niet met een heel lege maag zou vertrekken hé...  Het was dezelfde training als vorige week: 8x 2 minuten lopen!!!  Vorige keer had ik zo gevloekt op Evy, maar nu viel het wat meer mee.  Dat betekent dus dat het elke keer weer een beetje beter gaat als de vorige keer hé!! :-))

Het was wel niet zo druk in't bos, en de dazen zijn ook een beetje uit mijn buurt gebleven!!  Al maar chance, want ik ben nog helemaal geboebeld van vorige keer!! :-))  Om dan nog maar te zwijgen over die muggen die mij 's nachts nog komen opeten!!  Vooral mijn vingers dan, niets is zo vervelend als muggebeten op je vingers of tenen...

Nu kan ik een paar daagjes niet gaan lopen omdat ik op weekend ga naar de Ardennen!!!  En 't is met de trekkingschool op cursus, dus ik vrees dat ik daar geen tijd ga hebben om te gaan lopen!!  Dus 't zal pas maandag zijn dat de laatste les van week 4 gepland is :-))

Anyway, 'k ben blij dat het al zo supergoed gaat en dat ik het blijf volhouden!!  'k Zit bijna in de helft van de 10 weken, en dan begint het pas hé :-))

08:23 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Vorderingen Leuk om lezen hoe snel je vorderingen maakt. VOor je 't weet zal je 5 km kunnen lopen, je zal zien! Veel plezier in de Ardennen, hopelijk niet te veel regen!

Gepost door: Julie | 18-07-08

Ben ik eens blij een beginnende loper te zien bloggen (met al die marathonlopers !!! :) ). Zo ben ik ook begonnen, wel zonder Evy maar ook met stappen en lopen. En zie nu: mijn eerste halve marathon komt er aan.
Goe bezig! en vooral volhouden. Voordat he het weet ben je door de loopmicrobe gebeten.

Gepost door: Nicolas | 18-07-08

Bravo Ge houdt vol, dat is al een overwinning op zichzelf. Knap hoor....
Tot blogs!

Gepost door: Geert | 22-07-08

De commentaren zijn gesloten.