01-08-08

met een knalrode kop

Na weeral een weekje vol kwetsure-leed (m'n hand was gekneusd, het verhaal is te belachelijk voor woorden :-)) en vochtige hitte, voel ik me weer op-en-top fit!!!  Maar het kan natuurlijk altijd nog veel beter hé!!  Vanavond na het werk m'n loopschoentjes aangetrokken, en terug op pad gegaan voor weer maar eens de laatste les van week 4!!  Het begin ging supergoed, enkel de laatste 5 minuten heb ik wat gas moeten minderen, maar ik heb het wel volgehouden tot het einde!!!  Ik had nooit gedacht dat ik - na een weekje "niets" doen - toch nog dezelfde training kan volhouden.  Welliswaar met een beetje minder conditie, maar toch goed!!

Moe maar voldaan (en terug met een knalrode kop) dan de rest van de avond een terrasje gaan doen :-))  Dat had ik wel verdiend!!!

Bovendien hebben die 2 weekjes (vorige week was ik ook wel gaan lopen maar toen was het geen vette) me eigenlijk, op fysiek gebied, ook wel een beetje deugd gedaan.  Vooral m'n knieën zijn me dankbaar denk ik, want die voelen weer aan als nieuw!!! (ze protesteerden af en toe bij het traplopen en na m'n "bergwandeling" in de Ardennen 2 weken geleden, waren ze allesbehalve tevreden!!)

Vanaf nu is het trouwens menens, want ik ben van plan de Start-to-Run-test mee te doen in Mechelen op 28 september, en ook de 5 km in Hasselt tijdens "Dwars door Hasselt". (met dank aan Jess...)  15 vind ik wat te hoog gegrepen, hihi :-))  Dat is voor volgend jaar hé :-))  Ik kan alle aanmoediging dus gebruiken!! :-))

Oh ja, ik kan m'n gegevens van "laatste training" niet ophalen van Nike+, want ik heb mij per ongeluk ingeschreven op "The Human Race" van Nike en nu telt dat ding al mijn trainingen op tot en met 31 augustus (en dan moet ik blijkbaar 10 km lopen ofzoiets, en dan heb ik meegedaan aan een goed doel.  't Zullen dan toch 10 km stappen worden :-))  Maar in ieder geval: ik heb 3,07 km gelopen, de training duurde 26'40", snelheid was gemiddeld 8'41"/km en heb 300 kcal verbrand

22:42 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Juist je blog ontdekt Als ik dat hier allemaal lees ,ben jij dus wel een doorbijterke zeg !! heeeeeeeeeeeeel goe bezig , volhouden ! de eerste km trainingen zijn de moeilijkste ,de rest wordt gewoon ooit een verslaving ,geloof me vrij ! nog veel succes met je trainingen ,het zit goed !!doe zo verder

Gepost door: Katrien | 03-08-08

De commentaren zijn gesloten.