03-08-08

pure zaligheid

Wat ben ik toch weer on-ge-loof-lijk fier op mezelf!!!  Het was nogal een sportdagje vandaag!!!  Vanmorgen (toen het nog droog was) ben ik nog eens een balletje gaan slaan op de golf.  Het was meer dan 2 maanden geleden!!!  Nu dat ik ben beginnen lopen, 3 x per week, is m'n golf er wat overgeschoten, maar ik moet zeggen, het ging eigenlijk redelijk goed vanmorgen!!  Bij het afslaan vlogen de balletjes wel weer alle richtingen uit, maar een paar keer toch ook gewoon rechtdoor!  Nadien een toertje gelopen (hier in Turnhout zijn dat maar 5 holes van max. 75 meter hoor :-)) en het ging goed!!!

Maar natuurlijk wou ik vandaag ook nog gaan lopen, dus een paar uurtjes na m'n golftoertje, ben ik richting bos gelopen!!  Het was al les 13, het gaat vooruit!!  Eerst dacht ik: "ik ga gewoon les 12" nog eens doen, maar eigenlijk... waarom?  Les 13 is: LL WW LLL WW LLLLL WWW LLLLL WWW LLLLL WWW  Gewoon 3x achter elkaar 5 minuten lopen, schitterend!!!!  Ik heb gepuft en gezweet en MAN wat was ik blij dat het na een kwartiertje begon te regenen :-))  Zo veel zuurstof ineens!!  Er verscheen spontaan een glimlach op mijn gezicht toen ik de druppels door de bomen voelde.  Maar ik ben er weer eens doorgeraakt hé :-))  Het was gewoon een pure zaligheid!

Loop-gegevens van vandaag: 3,82 km - 33'22" - 374 kcal - gemiddelde snelheid 8'42"/km

13:41 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Zalige regen Vreemd hè, dat ge soms echt blij kunt zijn met een beetje regen ? Ik had dat geluk gisteren helaas niet. Dat gaat daar in Mechelen zeker lukken.

Gepost door: Luc | 04-08-08

Doe zo verder Toevallig heb ik je blog ontdekt,het lopen zit nog in de begin schoenen maar wacht maar af, het loopt steeds vlotter en vlotter tot je de verslaving te pakken hebt, wedden dat die tijd snel gaat komen.wat je vooral nu moet doen is nu en dan eens kijken naar die tip van de dag op je blog de rest komt vanzelf

Gepost door: Anita | 04-08-08

!!!!!! moet lukken morgen :-) ik heb je "escapades" vermeld op mijn blog dus GO !!!

Gepost door: Katrien | 04-08-08

Hallo, je blog ontdekt via Katrien. Ik kan mij die start to run nog goed herinneren, na mijn eerste minuut lopen was ik al buiten adem :-). Vooral geen lessen overslaan en niet te vlug vooruit willen is de boodschap, het schema mooi volgen en je zal er de vruchten van dragen, veel succes nog en ik kom geregeld eens de vorderingen bekijken, loop ze nog...

Gepost door: Stofke | 04-08-08

volhouden Hoi Eefje, via Katrien jou blog ontdekt. Blijf volhouden! Succes

Gepost door: Eugène | 05-08-08

volhouden Katrien heeft ons gewezen op je beginnend blog. We zullen dus regelmatig komen kijken, nu moet je wel volhouden want veel lopers volgen je (de meesten zijn trouwens net zoals jij begonnen).

Gepost door: Dirk | 05-08-08

Kheb ook via Katrien uw blogje gevonden. Welkom in blogland en veel succes met de start2run.

Gepost door: yves | 05-08-08

Ook via Katrien! Op je blog gevallen, tja Katrien is populair hé, het gaat hier nog storm lopen! Het lukt blijkbaar toch al vrij goed hé, ben zelf nog maar van maart terug aant lopen, maar ben al helemaal verslaafd! Denk dat jij ook een streekgenoot bent, ik ben van Mol!
Groetjes

Gepost door: Wendy | 05-08-08

vroeger ... Als je klein bent hoor je die oudjes vaak bezig "Vroeger ...". Zelf worden we wat ouder en durven we het ook al eens te gebruiken. Het leuke aan de blogs is dat je daar het gevoel ook krijgt. 't Is nog maar 2j (juni '06), maar "vroeger ..." zijn we er ook stap voor stap aan begonnen. En kijk eens rond op de verschillende blogs waar we nu staan. Betere condities, nieuwe vrienden en kennissen in de directe omgeving, en via de blog's ook van overal. Doe zo verder en zoals ze hier in het Gentse zeggen "Nie pleujen".

Gepost door: cremke | 06-08-08

De commentaren zijn gesloten.