12-08-08

in strijd met de wolk

Ik heb me dan toch ingeschreven voor de Start2Run in Mechelen :-))  Het moet en het zal lukken!!! :-))

Het was me het weertje wel vandaag!!!!  Vanmorgen regende het dat het goot, maar gelukkig was het vandaag een bus-dagje, dus kon ik lekker droog in de warme bus gaan zitten (Van Hool heeft nieuwe bussen, zeer flashy :-)).  's Avonds ben ik dan altijd wel een uurtje later thuis dan voorzien, dus het was 19u toen ik thuiskwam.  Het weer was al volledig omgeslagen, de zon scheen, het was zelfs warm!!  Dus ik dacht: eerst eten, en dan vanavond om een uur of negen nog eens wat toertjes gaan lopen op de Finse Piste...

Dus, eventjes m'n eten laten zakken, beetje tv gekeken, en dan in m'n loopoutfit gesprongen (min of meer :-)).  Toen ik richting Beerse reed zag het er al zwart uit...  Ik dacht: "jah, we gaan het weer krijgen hé, maar ik rijd toch door, en dan ga ik gewoon in de regen lopen".  Tegen dat ik goed en wel op de parking stond, zag ik een vieze vette griezelige zwarte wolk mijn richting uitkomen.  "Niets van aantrekken, het waait wel over!!"  Optimistisch als ik ben, deed ik m'n iPod-armbandje rond, tot ik 2 jongens aan zag komen.  Ik hoorde ze zeggen: "net op tijd gestopt!!", ze keken naar mij en zeiden: "zou je wel beginnen?".  Ik keek nog eens even naar de lucht en zag de vieze wolk boven mijn hoofd hangen, en achter die wolk een pikzwarte lucht die steeds meer en meer begon op te lichten...  Ik antwoordde: "Hmmm... misschien", maar wijselijk besloot ik van toch maar terug huiswaarts te keren.  Eventjes ter verduidelijking: het is een 10-tal minuutjes rijden van de piste tot thuis, en het is een staatsbaan waar je 70 mag rijden, en de wolk is mij in volle vaart voorbij gestoken...  Ik dacht dat ze mij ging opeten :-))

Waar ik wel fier op ben, is mijn hartslag!!!!  Voor dat ik begonnen ben met de start-to-run, was mijn hartslag in rust rond de 90.  Nu is hij rond de 70 en blijft hij er meestal zelfs onder :-)))  Goed hé!!

21:46 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Dat gaat goed en verstandig om te stoppen als er bliksem dreigt!.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus | 12-08-08

!!! wijze beslissing, goed van die hartslag!!!

Gepost door: tom | 12-08-08

hartslag Goed zo van die hartslag, al een heel eind op weg. Je zal zien dat die mettertijd nog lager zal worden. Bij mij was die vroeger in rust ook ruim 90. Nu 46.

Gepost door: Julie | 12-08-08

Hartslag in rust zal wel zakken naarmate de conditie vordert. 's Morgen word ik wakker met een hartslag van 44, vroeger was dit nogal wat anders :-)

Gepost door: Stofke | 12-08-08

Wijze besluiten! Twee wijze besluiten in één blogje. Het eerste om je in te schrijven als star2runner en het andere om met onweer niet van start te gaan!
Goed bezig!!

Gepost door: Tiny | 13-08-08

Wow, zakt die hartslag dan zelfs zonder te lopen??? ;-)

Gepost door: Homer | 13-08-08

Start to run Dat gaat zeker lukken in Mechelen. Toen ik, nu anderhalf jaar geleden, aan mijn Start-to-run cursus begon dacht ik ook dat het me nooit zou lukken maar 10 weken later had ik mijn eerste "finisher-medaille" in handen. Ik was net niet laatste, was verschillende minuten trager dan mijn mede-cursisten en ik zat stikkapot maar was toch trots op mezelf. Alvast veel succes.

Gepost door: Luc | 13-08-08

Hey Eefie,
goed bezig jong! Als ik dat hier allemaal lees, word ik zelf ook weer helemaal gemotiveerd om te start-to-runnen (en het vol te houden deze keer:-))

Gepost door: Pruts | 18-08-08

De commentaren zijn gesloten.