13-08-08

infrastructuur

Vandaag ben ik toch maar overgegaan op de volgende les (LL WW LLLL WW LLLLL WW LLLLLL WW LLLLLLL W), maar ik heb m'n training ietsje aangepast.  De manier van mijn lopen toch...  Elke keer dacht ik bij de eerste 2 of 3 minuten: "oh, maar 2 of 3 minuten, dat kan ik wel" en dan vertrok ik eigenlijk al veel te snel.  "Zo'n korte tijdspanne kan ik wat sneller lopen".  Natuurlijk dik verkeerd hé!!  Want die minuten dienen eigenlijk als opwarming, en als ik daar al volle bak (alé, da's wa overdreven, maar ge snapt wel hé) ga beginnen lopen, ja dan kan ik de rest niet volhouden hé...  Zoals Evy zegt: "doseren!!" :-))

Dus dat heb ik dan nu ook gedaan, en het ging echt heel goed!!!  Die eerste 2 minuten voelden echt aan als een opwarmertje, de volgende 4 minuten gingen vlotjes, evenals de 5 daaropvolgende minuten.  De 6 en 7 gingen wat moeizamer, maar ik heb doorgezet en ben er weer maar eens geraakt!!  Hoera!!!  Ik voel me terug helemaal in de running :-))
Het enige probleem was mijn infrastructuur...  Die is eigenlijk na een halve km al volledig uitegvallen: die Nike+ bleef maar zeggen dat ik al "one point five kilometers" afstand had gelopen terwijl ik 3 toeren op de Finse Piste heb gelopen, goed voor 3,750 km.  En ik liep volgens de Nike+ ook aan een zeer constante snelheid van 0 minuten per km...

Oh ja, nog eventjes een rechtzetting: ik heb me niet ingeschreven voor de Start-to-Run in Mechelen (dus niet die 10 weken), maar wel voor de 5K Start-to-Run op "Dwars door Mechelen" :-))

22:08 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

veel succes in Mechelen !!!

Gepost door: tom | 13-08-08

Je komt er wel !! Met nog 6 weken te gaan lukt die 5 km testloop wel! Je moet wel het geduld op kunnen brengen niet te vlug teveel willen. So far so good!!

Gepost door: Tiny | 14-08-08

Goed zeg !! alé ge zijt op dreef nu !! geen houden meer aan ;-) die 5 km gaat er wel komen ! prettig langweekend

Gepost door: Katrien | 14-08-08

Hop met die beentjes.... Komaan loop-kampioen...
niet teveel nadenken of zorgen maken. Probeer het schema te volgen en na een tijdje zie je de vorderingen wel. Je moet soms ook een beetje geduld hebben, hé :) En je bent toch al goed bezig ! En gaat het een dagje niet, dan gaat het de volgende keer wel weer beter.
Groetjes...

Gepost door: Dag | 14-08-08

Mechelen... daar zijn we ook aanwezig. Tot dan?

Gepost door: Geert | 15-08-08

hihi ben blij da 't zo goe ging meissie
tot maandag! anders vijf uur à half zes; dan moet je niet te lang trekken op het werk hé ;-) ik zal dan gewoon rond 16u15 ongeveer vertrekken in Leuven. Zullen maandag ter bevestiging nog ff meele ;-)

Gepost door: Jess | 15-08-08

als je met Ipod loopt Eva als je met een Ipod aan loopt kan je een cd downloaden met de tekst en du minuten en muziekjes,mijn vrouw doet dat ook, het is erg prettig gemaakt en je hoeft geen uurwerk aan te doen!!!

Gepost door: patrick aerts | 15-08-08

De commentaren zijn gesloten.