16-08-08

flesje water

Gisteren dan (eindelijk) begonnen aan week 6 :-))  Eigenlijk is het hetzelfde schema als week 5, goed eigenlijk, dan kan je gewoon nog eens hetzelfde doen en kijken of het beter was als vorige keer hé!!  En het was echt wel beter :-))  Was terug op de Finse Piste gaan lopen (in't bos loop je daar zo alleen hé...) en aangezien het gisteren moederdag was (hier in Antwerpen toch), was er daar ook niet veel volk!!!

Bovendien was het eigenlijk supergoed weer!!!  (ik denk dat Frank en Sabine er toch soms naast zitten hoor...)  Maar om niet te veel last te hebben van de zon, had ik dus m'n petje opgezet.  Had ik dus niet moeten doen hé!!!  Ik had het kweetniehoe warm!!!  Dan nog liever de zon in mijn ogen, en mijn haar in mijn gezicht...  Het zweet droop van mijn hoofd :-))  Het kwam misschien ook door't feit dat ik eens een flesje water had meegenomen...  Ik had de laatste tijd altijd zoveel dorst tijdens het lopen, en zo'n droge mond, dat ik maar eens geprobeerd heb om een flesje water mee te nemen.  'k Had het in m'n hand gehouden tijdens het lopen, viel eigenlijk nog best mee!!  En elke keer dat het stapminuten waren, dan nam ik een slokje (of meerdere slokjes).  Eigenlijk ging dat wel, maar toen het water op was, toen liep ik daar dus met dat lege flesje in m'n hand hé :-))  Heb het onderweg dan nog eens laten vallen, en ik dacht: "ik raap het straks wel op" maar ben toch maar teruggekeerd en terwijl ik aan het lopen was, dook ik naar de grond en liep verder ('k voelde mij net McGyver ;-))

Maar dus in ieder geval, het ging goed!!  Maar volgende keer toch zonder petje, en misschien wel terug met een flesje water!!

11:12 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

En zo zal het elke week beter gaan :-)

Gepost door: Stofke | 16-08-08

Je leert snel!! Door schade en schande wordt je wijs. Ondervinding is de beste leerschool! Dus ook wat jouw het beste bevalt.

Gepost door: Tiny | 16-08-08

Heel goe bezig !! Ja meiske gaat goed hé ,ben trots in jou plaats ! ,wat water betreft ,ik heb van de coach verplicht geweest te leren drinken (was het nu net afgeleerd in de AA ;-)))) neen serieus nu ,drinken is heel belangerijk zelfs voor je de training of wedstrijd aanvangt , en tijden het trainen veel drinken is heel goed(voor je dorst krijgt) dus doe maar het flesje volgende maal terug mee en die apetoeren wel je wordt er lenig van :-)

Gepost door: Katrien | 17-08-08

Ik loop bijna altijd met een flesje in de hand. Droge mond... Tijdens een wedstrijd krijg je ook regelmatig een flesje in je hand gestopt. In't begin was dat een paar slokjes nemen, en dan weggooien. Een kilometer verder heb je dan spijt dat je het weggegooid hebt...

Gepost door: Homer | 17-08-08

goed bezig meiske je bent al erg goed bezig en zoals reeds gezegt is,drinken voor, tijdens en na de training,erg belangrijk dit zeg ik ook tegen Myriam die ook start2runsters is!

Gepost door: patrick aerts | 18-08-08

De commentaren zijn gesloten.