23-08-08

fietsende kindertjes

Vanmiddag de volgende training weer foutloos afgelegd :-))  Het gaat zo goed, dat ik niet meer weet wat ik hier in die blog moet zetten...  Ja, misschien dat er vandaag veel andere mensen mijn voorbeeld hebben gevolgd?? :-))  Het was redelijk druk in't bos!!!  'k Ben een paar keer moeten uitwijken voor fietsende kindertjes (met die iPod in mijn oren hoor ik hun belgerinkel niet hé...).  Enkel het weer, dat speelt me soms toch nogal parten... 

Dat is dus echt vreselijk hier in België hé!!!  Je bent al bijna "verplicht" van te gaan lopen als het droog is.  Ik wil gerust in de regen gaan lopen zit ik niks mee in (leuk zelfs), maar er is een verschil tussen "regen" en "water dat met bakken uit de lucht valt".  Heel het trainingschema van Start2Run gaat dus wat trager dan verwacht, maar dat heeft meer met externe factoren te maken, dan met m'n conditie :-)). 

Ondertussen zit ik nog "maar" in week 7 (eigenlijk vind ik dat toch op zich al een fantastische prestatie voor mezelf :-)), en ik kan niet te veel trainingen meer "uitstellen", anders heb ik m'n 10 weekjes niet voltooid tegen Mechelen.  Hoewel, het zijn wel maar 9 weken heb ik gemerkt, er staan toch maar 27 podcasts op mijn iPod :-))  En bij mijn weten is 27/3 toch nog altijd 9 (tenzij ik iets gemist heb...).  Vergeet niet, ik ga nog 10 daagjes op vakantie binnen 2 weken hé (ik heb dat verdiend, hihi :-)).  Nu ja, we komen er wel!! :-))

23:36 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hoezo vakantie? Vakantie is toch geen onderbreking van de training?

Gepost door: Tiny | 24-08-08

je komt er zeker!! goed bezig meiske!
ik hou van regen die met bakken uit de hemel valt, maar het enige vervelende is dat mijn oortjes van mp3speler altijd uitvallen ;-)

groetjes,
Jess - op naar de fitness voor een lesje bodypump!

Gepost door: Jess | 24-08-08

Natuurlijk !!! gaat het goed ,en je mag terecht trots zijn op jezelf , doe zo verder ! ben blij voor jou dat het goed vooruit gaat !! ps Leuk dat Jess terug gaat bloggen :-)

Gepost door: Katrien | 24-08-08

Start2Run Wel das een goed teken dat je niet weet wat je in je blog moet zetten,das een teken dat alles vlot verloopt,Start2Run is toch een mooi programma voor beginnende lopers,wees maar trots op je zelf

Gepost door: Anita | 24-08-08

Leuk hé. Dat je zo geniet vant lopen, en dat gaat alleen maar verergeren.

Gepost door: Wendy | 24-08-08

De commentaren zijn gesloten.