28-08-08

chaperone's

Gisteren stonden er 4x 8 minuten lopen op het propgramma met telkens 1 minuutje rust.  Zwaar dus eigenlijk!!!  Hoewel het weer heel goed meeviel!!!

Ik was pas om 19u thuis van het werk, maar om 20u had ik al afgesproken om te gaan lopen...  Dus om 19u snel patatjes gekookt, dan waren die al klaar tegen dat ik terug was.  Om 20u dan aan de piste gewacht op een vriendin met wie ik had afgesproken, maar 10 minuten later dan toch maar alleen vertrokken (blijkbaar stonden we 20 meter van elkaar toch te wachten :-)).

Toen ik richting de vijver liep, kwam daar een andere vriendin aan, die me ging "begeleiden" met de fiets :-))  Toen ik dan rond de vijver in't stadspark gelopen was, kwam daar die andere vriendin aan, met wie ik had afgesproken aan de piste :-))  Die is dan ook maar gewoon naast mij komen fietsen!!  Eigenlijk best gezellig, ik afzien, en zij maar tetteren tegen elkaar :-))  Maar ze bleven achter mij fietsen, dus af en toe riep ik dan: "alé, wat is er?  Kunnen julli mij ni bijhouden misschien?" :-))  Maar ze hebben dat goed gedaan, en ik heb het ook goed gedaan!!! 

'k Kon jammer genoeg weer niet zien hoe snel of hoe traag ik gelopen heb (de Nike+ viel wel uit, vanmiddag eens een klemmetje gaan kopen), maar ik heb gewoon m'n 4x 8 minuten aan hetzelfde tempo gelopen :-)  Eigenlijk loop ik de laatste tijd op m'n hartslag.  Ik heb altijd een hoge hartslag gehad, en als hij 174 is, loop ik op een zalig ritme!!  In rust is hij trouwens al 65, dus dat zit wel snor :-))

Morgen de laatste les van week 7, en dan zondag begin ik aan week 8.  Dan krijg ik heel week 8 nog gedaan voordat ik naar Spanje vertrek volgende week vrijdag (joepie :-)).

09:03 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Tetterende fietsers Ja zeg als je al kan gaan lopen onder begeleiding,
in plaats van voor u maar dan achter u.
Da begint al mooi te worden vier maal 8 minuten als je dat al kunt ben je toch al goed op dreef.

Gepost door: Anita | 28-08-08

Mooi zo!! Helemaal klaar voor je testloop op 28 september!

Gepost door: Tiny | 28-08-08

Gezellig! Ons Katrien haar beroemde uitspraak, een tetterloopke. Iedereen doet dat, ben precies de enige die dat nog nooit gedaan heeft :-(. Moet er dus dringend eens werk van maken!
En verder 4 keer 8min, dat begint al te tellen hé, ge zijt goe bezig!

Gepost door: Wendy | 28-08-08

Als ik het goed zie, heb jij deze maand al bijna 4 uur gelopen?!?
Bij deze bent u beroemd, berucht en vooral heel goed bezig!

Gepost door: Ellen | 29-08-08

ga eens naar Myriam op bezoek blogje Als je mijn vrouwtje haar vorderingen ziet,krijg je nog meer moed die zit nog maar aan haar 10 de sessie van start2run
http://www.bloggen.be/myriammeke

Gepost door: patrick aerts | 30-08-08

Ier si !! gaat alsmaar beter hé jufferke en al beginnen tetteren tijdens je training !!! Komt nooit meer goed met jou :-)))))))) een "echte" zijt ge ant worden :-)

Gepost door: Katrien | 30-08-08

De commentaren zijn gesloten.