01-09-08

slechte training

Wat een weekend!!!  Vrijdagavond gaan lopen, maar het was al redelijk laat (en er wou niemand mee naar't stadspark) dus ik naar de Finse Piste...  Begonnen aan 10-10-12...  Maar na de eerste 10 minuten was ik al bekaf en mijn onderbenen deden ongelooflijk veel pijn, dus ik besloot van na die 10 minuten toch maar te stoppen...

En toen begon ik na te denken over al die keren op de finse piste...  Eigenlijk loop ik daar niet graag, dat spul op de grond is veel te zacht, dat licht niet echt "vlak" (meer bultjes) en het is ongelooflijk saai om daar te lopen!!!  En bovendien zijn mijn schoenen eigenlijk geschikt voor op harde ondergrond, en dus niet voor op zachte ondergrond...  Ik heb de slechte training daar dan maar aan geweten, want de laatste keren ging het echt lekker, dus ik kon me niet voorstellen dat het aan mijn conditie ofzo zou liggen...

Het was vrijdag ook al wat warmer geworden hé!!  Zaterdag en zondag dan gewoon niks gedaan, en vanavond ga ik terug de training van vrijdag lopen!!!  Ik heb een drukke week voor de boeg, maar ga toch zoveel mogelijk rond m'n trainingen te plannen, zodat ik met een gerust hart op reis kan vertrekken :-)

12:11 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Ik loop ook niet graag op de Finse Piste. Heel vermoeiend. En voor de gezelligheid moet je het daar in Beerse zeker niet doen...

Gepost door: Homer | 01-09-08

Pieken en dalen!! Met lopers en loopsters is het altijd zo dat het met pieken en dalen gaat. Als je wat langer loopt en dan bedoel ik in jaren dan worden de dalen wat minder diep en de pieken wat minder hoog. Maar zeker in een beginperiode dan heb je dat erg sterk! Echt heel herkenbaar!!

Gepost door: Tiny | 01-09-08

geen rondjes doen Eefje
Net als ik en zoveel anderen,haten wij rondjes lopen,mijn Vrouw Myriam doet dit nooit!!! Zij traint op een mooi parcours en heeft geen problemen van verveling! Heb je haar blog trouwens al eens bezocht!!

Gepost door: patrick aerts | 01-09-08

Oei! Ik heb nog nooit op een finse piste gelopen, en wou dat zo graag eens proberen :-(. Zo altijd dezelfde toerkes lopen dat doe ik ook niet, daar heb ik een hekel aan. Je zal zien volgende keer gaat het al terug een heel stuk beter gaan.

Gepost door: Wendy | 01-09-08

Het was inderdaad te warm en verstandig om met het koele weer te gaan lopen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 01-09-08

Slechte dag We hebben allemaal al wel eens een slechte dag (en niet alleen bij het lopen). Niks om zorgen over te maken. Alvast een prettige vakantie.

Gepost door: Luc | 02-09-08

De commentaren zijn gesloten.