01-10-08

3km non-stop :-) (ik ben fier op mezelf!!)

Woensdag vandaag...  Dat wil zeggen: "de late" (dus van 9u - 18u; "de vroege" is van 8u - 17u en "den dag" is van 8u30 - 17u30, kwestie van dat jullie mee zijn hé :-)), maar dat wil ook zeggen: pas rond 19u terug thuis!!
En met dit honde(n)weer weet je natuurlijk nooit wat je te verwachten hebt tegen dat je in Turnhout aankomt vanuit Antwerpen...  Daar kan dan de zon ineens schijnen, en tegen dat ik dan thuiskom giet het daar bakken regen!!!  Net zoals vandaag dus...  Ik heb m'n best gedaan om zo snel mogelijk te rijden zodat ik die vieze wolk nog voor was, maar het is me jammer genoeg niet gelukt...
Maar niet getreurd, na regen komt zonneschijn!!!  Misschien geen zonneschijn, maar het klaarde toch wel op (of voor zij die mij kennen: "het kleert gelaaik oep!" :-))) mits de avondschemering :-))

Ik kwam dus thuis en zei: "kom papa, we gaan een klein toerke lopen!!", diene mens weggerukt van zijn gitaarspel, en dan waren we vertrokken (na enig zoekwerk naar mijn iPod en hartslagmeter).  Ik dacht, na die 5 km van zondag (die niet zo goed gingen): "ik ga ne keer proberen of 3 km lukt", dus ik had de iPod ingesteld op 3 km, maar het was eigenlijk toch wel redelijk frisjes buiten.  Dus ik had de papa de opdracht gegeven van een liedje op zijn iPod te zoeken van 2 minuten, zodat we eerst 2 minuutjes konden warm lopen.

Dus zogezegd, zogedaan, eerst 2 minuutjes opwarmen, en dan een half minuutje stevig doorwandelen, en dan begonnen we aan de 3 km!!!  Het ging supergoed, echt!!!  Ik heb gewoon 3km volledig uitgelopen zonder te moeten stoppen omdat m'n hartslag te hoog was, echt fantastisch!!!  Op het einde liep ik een beetje "als tweede", maar ik dacht ineens: ik ga ne keer versnellen!!  En amai!!  Wat was dat!!!  Ik zette ineens passen van 3 meter ofzo (ok, da's wat overdreven), maar ik begon zo echt te zweven :-))  Gewoon 20 minuutjes doorlopen is gewoon echt een zaligheid, dat had ik eerlijk gezegd nog nooit gedaan!!!  (ik hoop stiekem ook dat mijn vroegere turnleraar dit gaat lezen, want die gaat gewoon van zijn stoel vallen van het verschieten :-))

Van't weekend ga ik er gewoon een kilometertje bijdoen, en volgens mij gaat het echt wel lukken in Hasselt dan!!!  Ik kijk er al naar uit :-))

Oh ja, nog een kleine toevoeging: ik heb de laatste tijd niet meer de kans gehad om mijn gegevens hier in de rechterkolom te updaten, maar nu wel!!  Dus mijn laatste trainingsgegevens staan ook in dat rode dingetje bovenaan hé :-)  Ik heb zelfs gemerkt dat ik - toen ik op de 2km zat - zelfs 5min per km heb gelopen, waaw :-))

20:28 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Ge gaat zien dat die 5km in Hasselt ook zonder problemen gaan lukken. Bij mij ging het ook een hele tijd bijzonder lastig en plots komt die "klik" en dan lukt het wel. Er zullen nog wel af en toe dipjes volgen, die hebben we allemaal, maar die prestatie van vandaag kunnen ze je zeker niet meer afnemen.

Gepost door: Luc | 01-10-08

knap gelopen Eefje en zelfs aan een ferm tempo!

Gepost door: Ruthje | 01-10-08

Voila gelukt je behoort reeds tot de "echte" in de regen gaan lopen en dan nog doorbijten tot 3km ewel chapeau ! je bent heel goed bezig ps dat van die turnleraar vind ik wel een hele goeie :-)

Gepost door: Katrien | 01-10-08

enthousiasme Leuk, dat enthousiasme van jou! Proficiat met je 3km, voor je 't weet zit je aan 5, en 10, en....

Gepost door: Julie | 01-10-08

Eef komt eraan!! Dat gaat helemaal goed komen!

Gepost door: Tiny | 01-10-08

binnen de kortste kerenloop je een marathon

Gepost door: tom | 01-10-08

Weer een grote stap vooruit, nu naar die 5, 10, ...Hasselt gaat lukken...

Gepost door: Stofke | 02-10-08

Goe bezig Eefje!!! Nog een weekje en dan kan je eens doorperen!
Veel succes alvast!

Gepost door: Wendy | 02-10-08

In vorm! Al 3km gelopen zonder stoppen vind ik prachtig,je bent goed bezig,heel veel succes in Hasselt.We duimen alvast.

Gepost door: anita | 04-10-08

De commentaren zijn gesloten.