06-10-08

de ring

Na die helse stakingsdag vol drukte op de baan (vooral dan in centrum Antwerpen, daarbuiten viel het mee) had ik echt wel nood aan wat ontspanning!!  En wat doet een mens dan: gaan lopen hé :-))
Vandaag moest ik alleen gaan, want de papa is ziek... (hopelijk is hij genezen tegen zondag!!)  Ik was eigenlijk van plan om 4km te gaan lopen, maar 'k had m'n iPod toch maar ingesteld op 3km, vorige keer wou ik ook wat meer doen nadien.  En 't is altijd leuker dat je weet dat je er bent, en dat je toch nog net dat ietsje meer gaat doen hé!!

Dus ik vertrok, niet langs de vaart, niet door het bos, maar gewoon op straat en langs de Ring!!  'k Had wel een vestje aangedaan, want ik vond het redelijk frisjes!!  Dat had ik dus beter niet gedaan hé, 'k heb mij kapot gezweet!!!

Eerst weer een 2-tal minuutjes een beetje opgewarmd, en dan weer verder gelopen....

Uiteindelijk ook in een 22-tal minuutjes heb ik de 3km gelopen (een minuutje trager dan vorige keer), maar 'k ben er wel tevreden over.  De 4km is er toch niet van gekomen, want zo alleen vond ik er maar niks aan :-))  Het is altijd leuker om met 2 te lopen, want dan heb je altijd iemand die je zo wat controleert hé :-))

Nu ja, hebben jullie nog tips tegen zondag?  Zou ik deze week nog een traininkje op het programma kunnen zetten of niet?  Zou dat donderdag of vrijdag nog lukken?  Doet er nog iemand mee?  Of komt er toevallig iemand supporteren? :-))  Mijn nummertje is 5635 (en mijn vader 5636, maar hij zal wel naast mij lopen, of ietsje voor mij :-)))

20:33 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

spannend! Spannen he, zo aftellen naar je wedstrijd! Ik duim voor mooi weer zondag en alles komt goed. Zat trouwens net naar je cijfertjes te kijken, mooi hoe je gemiddelde snelheid zo is gestegen de laatste tijd! Dat belooft voor Hasselt. Misschien donderdag nogeens loslopen, maar niets forceren, endan rusten tot zondag! Toi toi toi.

Gepost door: Julie | 06-10-08

Ik ben nu niet direct de meest ervaren loper maar ik zou woensdag of donderdag toch ook nog even heel rustig gaan lopen. Ik was graag naar Hasselt gekomen maar het wordt voor mij een spannende dag in Eindhoven. In ieder geval veel succes !

Gepost door: Luc | 06-10-08

donderdag lopen, dan weet je zeker dat de conditie super is en dan heb je er veel vertrouwen in zondag

Gepost door: tom | 06-10-08

succes! Een rustig loopje op woensdag of donderdag dan is het helemaal af. Kwestie van tijd dan worden alle vaders er af gelopen;-)

Gepost door: Tiny | 06-10-08

goed bezig Niets forceren en doen zoals je bezig bent,je komt er wel hoor,maar indien er geen pijntjes zijn,mag je gerust nog een kleine taining doen,volgens mij!
http://myriammeke.blogspot.com
Dit is de url van mijn vrouwke die ook in de start2run zit!!!

Gepost door: Patrick | 06-10-08

Voor je eerste wedstrijdje zou ik voordien toch zeker 2 volle dagen rusten dus idd donderdag nog een heel licht loslopen om de beentjes nog even te strekken en daarna lekker rust...

Gepost door: Stofke | 07-10-08

Gewoon kalm blijven en je niet laten meeslepen met de groep , je eigen tempootje ,en !!!!! moest je moeten enkele stapjes nemen ,niks van aantrekken ,stappen is zeker geen schande ,doe het op je eigen gevoel ! ik duim voor je ,jammer dat ik Eindhoven zit (aftezien) anders kwam ik je aanmoedigen ,maar ik duim van ginder xxx

Gepost door: Katrien | 07-10-08

Succes! Ik zou inderdaad donderdag nog eens gaan lopen en dan twee dagen rusten! Ik loop ook in Eindhoven maar ga zondag zeker je blogje nog eens komen bezoeken. Veel succes! En het gaat je zeker lukken hoor, zeker met je persoonlijke haas mee ;-)

Gepost door: Wendy | 08-10-08

De commentaren zijn gesloten.