22-11-08

brrr!!

Brrrr, wat is het koud vandaag!!!  Maar er gaat dan natuurlijk niets boven een heerlijk tochtje van 5 km door de herfstige bossen en licht-besneeuwde velden...  Heerlijk!!!

Het was weer een tijdje geleden, vorige week stond ik eigenlijk klaar om te vertrekken, toen ik me bedacht dat ik eigenlijk afgesproken had met een vriendin...  Maar ik had ook geen doel voor ogen meer, en 't begon allemaal terug een beetje te slabakken, het lopen...  Hoewel ik het nog altijd enorm graag doe hé!!!  Ik heb nog nooit van mijn leven zo van de buitenlucht genoten als nu, echt ongelooflijk!!

Maar dan kreeg ik ineens een mailtje aan van de Q-Santa Run, en ik dacht: waarom niet...  Ze herkennen mij toch niet in een kerstmannenpak, en daarbij: iedereen loopt er in een kerstmannenpak :-))  Dus ik stuurde het door naar mijn vader (eigenlijk meer voor de grap) en die zei: "ok da's goed!", dus ik ons snelsnel ingeschreven :-))  En ik heb gezien dat Ruth ook mee gaat lopen, dus dan kan ik haar ineens ne keer goeiendag zeggen in levende lijve hé :-))

Maar dus het loopje van vandaag, was de toer van de 5 km.  Het ging eigenlijk redelijk, mijn hartslag was goed (de hele tijd) maar mijn spierkes zijn allemaal al een klein beetje stram geworden, en die kou doet er dan geen goed aan hé!!!  En opwarmen ligt niet heel erg in mijn aard, dus 't was natuurlijk mijn eigen schuld dat het soms wat minder goed ging :-))  'k Had mij wel goed aangekleed, en met een band om mijn oortjes warm te houden, bleven mijn oortjes van mijn iPod ook goed inzitten (pluspunt, want dan zat ik er niet heel de tijd aan te prutsen).

Ze hebben eindelijk ook in Turnhout besloten dat ze de atletiekpiste 's avonds gratis openstellen voor de lopers, zodat ze niet gevaarlijk op de weg moeten gaan lopen.  Hoera!!!  Dus...  Tegen 19 december gaat het terug oefenen geblazen zijn, zodat die 5 km vlotjes gaan lukken, ZELFS in kerstmannenoutfit!! :-))  Ik vrees wel dat die baard wat gaat prikken?

14:59 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Inderdaad, een doel hebben motiveert meer voor te trainen, tzal weg vlotjes gaan enne op de helft kan je even op adem komen bij een jeneverke!

Gepost door: Wendy | 22-11-08

Brrr...koud!! Bijna alle blogjes beginnen met het constateren dat het koud is. Lees je een aantal regels verder heeft het iedereen naar de zin en geniet iedereen van zijn of haar loopje. 19 december die 5 km dat gaat je lukken!!!

Gepost door: Tiny | 22-11-08

Als je met zo'n baard moet lopen, zul je het zeker niet koud meer hebben :-)

Gepost door: Caroline | 22-11-08

Succes... ...op de kerstrun. Het is een gezellige wedstrijd daar. Geniet er van.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 23-11-08

Santa run inschrijven !! dat is en leuke bedoening ,trouwens ge mag als kerst e(e)lfje lopen ook zenne :-)

Gepost door: Katrien | 23-11-08

Dat gaat een leuke wedstrijd worden en die 5km gaat helemaal lukken.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 23-11-08

Veel plezier Veel plezier met de Q Santa Run! Moest ikiets dichterbijwonen zou ik ook meedoen, maar helemaal naar A'pen gaan voor 5km is een beetje zot. Wel sjiek dat ze die piste hebben opengesteld!

Gepost door: Julie | 26-11-08

De commentaren zijn gesloten.