07-12-08

scramble

Wel, die voet verstuiken, dat weet ik dus niet hé...  Ik ben wel één van die mensen met hypermobiele gewrichten: ik kan mijn duim makkelijk tegen mijn arm plooien, kan nog steeds met mijn tenen aan mijn hoofd, en ik overstrek gemakkelijk mijn knieën (ze staan dan precies binnenstebuiten, maar 'k probeer dat niet te doen, want da's geen zicht :-)).  Naar't schijnt kan ik zelfs mijn hoofd griezelig ver naar achter draaien :-)) (nee 'k ben niet door een duivel bezeten :-))  Mijn spieren zijn gewoon heel soepel.
Gevolg daarvan is dat ik niet gemakkelijk iets breek, maar ook dat ik nogal snel mijn voeten omsla, maar ik voel er dan helemaal niets van.  Ook zo met stretchen, ik moet al enorm ver gaan doorbuigen voor ik echt iets voel aan mijn spieren...  Tijdens het lopen sla ik dus mijn voeten ook nogal gemakkelijk om, maar blijkbaar is het toch eens een keertje te veel geweest? :-)  Ik had er ook niet veel last van, enkel als ik m'n voet plooide (en dat is nu ook al veel beter).  Die spier is natuurlijk wat anders...

Gisteren ben ik nog eens een keertje gaan lopen, 'k ging terug rustig aan beginnen, met 3 km.  Onderweg begon er ineens een auto nogal fel met zijn lichten te flikkeren, bleek het een bekende te zijn.  Die deed daar dan nog eens nen helen uitleg, dus moest ik stoppen!!!  Zeer vervelend natuurlijk, want ik zat net goed in m'n ritme :-) (heb hem dat dan ook gezegd :-)) 
'k Was wel nog maar een halve km ver eigenlijk...
Nadien terug vertrokken, en het ging maar wat moeizaam moet ik zeggen...  Maar 'k ben er toch geraakt!!!

Eigenlijk meteen na terugkomst moest ik me al gaan klaarmaken om golfwedstrijd te gaan spelen!!  Het was Sinterklaasfeestje in de club, en eerst deden we een "scramble".  Dan ben je met 3 in een ploegje, en iedereen mag afslagen.  Je kijkt dan wie het dichtste bij ligt en daar brengen de andere 2 hun balletje naartoe.  Vandaar mag je dan weer verder spelen (op dezelfde manier), tot het balletje in het holletje zit.  We moesten 3 toeren van 5 holes doen, maar waren nogal laat begonnen, waardoor we 1 toer in de stikdonker moesten doen!!  Dan moest je gewoon maar horen of je goed tegen het balletje had gemept (als de "tok" goed was :-)) en dan kon je gaan zoeken hé...  'k Vond het wel heel gezellig!!  En na de jenever die we onderweg kregen, ging het eens zo goed!! :-))

Ik wou jullie toch ook nog es effetjes bedanken voor jullie reacties altijd, vind ik echt superleuk :-))  Ik probeer zo goed mogelijk jullie blogs bij te houden, en er een reactie op te plaatsen, maar al die bezige bijen hier!! 'k Moet denk ik vanaf 2009 nen dag verlof vragen voor de blogs te lezen :-))

14:07 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Heel vervelend als ze je storen tijdens je training hé, een bekende daar zou ik nog mee kunnen leven, maar die mensen die de weg vragen middenin een versnelling, dan ben ik om te ontploffen :-D.

Gepost door: Wendy | 07-12-08

Tok? Lastig om onderbroken te worden. En als het nou belangrijk zou zijn dan was het nog tot daaraan toe. Maar meestal praatje pot!

Gepost door: Tiny | 07-12-08

Storend K'vind het ook altijd ambetant als ik moet stoppen tijdens mijn training,je bent dan helemaal uit ritme.

Gepost door: anita | 08-12-08

Verschrikkelijk om even te moeten stoppen tijdens het lopen. Nog verschrikkelijker is terug te moeten starten.

Gepost door: Homer | 08-12-08

Je hebt het er druk mee en geen klapschaats maar een klapvoet!.
Vervelend en hopelijk snel beter.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 11-12-08

pauze het positieve ervan zien ,leuke babbel en kleine recup en terug aan de slag , goed in actie terug ;-)grtjes

Gepost door: Katrien | 11-12-08

misschien de eerste Dus al vast PRETTIGE FEESTDAGEN EN EEN GELUKKIG 2009 gewenst!
Daarbij nog erg veel loopplezier,Run For Fun .
van Myriam en Patrick
http://www.bloggen.be/jogginmyriam
http://www.bloggen.be/funrunner

Gepost door: Patrick | 20-12-08

De commentaren zijn gesloten.