21-12-08

Q-Santa Run

Dat was me het dagje weer wel vrijdag!!!  Ik had me al enkele weken opgegeven voor de Santa Run, en was van plan om er echt voor te gaan, maar een buikgriep, bronchit en gewone griep (allemaal na elkaar) hebben wat roet in het eten gestrooid, waardoor er van trainen echt helemaal niets in huis kwam...  Ik heb me echt belabberd gevoeld, en als je al ziek gaat werken, wil je - als je thuiskomt - niets liever dan op tijd je bed in kruipen...
Maar, ik had er toch wel zin in, en die hoest... die was al veel beter!!  Ook al zou ik er niet veel van terecht brengen, het zou in ieder geval wel grappig zijn.

Ik heb echter geen vakantiedagen meer staan (ze zijn allemaal opgeboekt voor volgende week), dus kon geen verlof nemen vrijdag, zelfs geen half dagje.  Bovendien waren we weer eens onderbemand op de helpdesk, dus heb ik nog lief aan mijn baas moeten vragen of ik toch niet om 16u30 al kon vertrekken :-))  Gelukkig mocht dat!!  Maar door mijn getetter tegen alle collega's kwam ik te laat aan de bushalte, waardoor ik de bus naar de Rijnkaai miste...  Verdorie!!  Dan een half uur gewacht op de volgende bus, maar die stond natuurlijk grandioos in de file!!  De bus zat echter wel vol lopers die mee wilden doen, en natuurlijk ook op tijd wilden zijn!!  We mochten van de buschauffeur jammer genoeg niet uitstappen...  Uiteindelijk om half zes dan aangekomen aan de Waagnatie, daar naar binnengestormd, snel snel mijn envelopje gaan afhalen, snel snel mijn kerstpak gaan afhalen, snel snel mijn loopbroek aangedaan, snel snel dat kerstpak eroveraan getrokken, en dan snel snel mijn gerief gaan afgeven (allemaal op een half uurtje hé!!!  Ben wel mijn oortjes van mijn iPod daar ergens verloren, jammer, als iemand ze gevonden heeft, let me know!!).  Mijn vader stond al een uur als kerstman te koekeloeren tussen alle andere kerstmannen ('k had hem eerst al niet herkend :-)), en tegen 18u dan toch maar aan de startmeet gaan staan.  Die helikopter vond ik wel grappig, die kwam enorm dicht, waardoor het scheldewater zelfs opspatte!!!

Het startschot heb ik - in tegenstelling tot Homer - wel gehoord, en na een tijdje begonnen we dan te lopen...  Ik hield het echter niet heel lang vol, waardoor het meer een loop-wandel-loopje werd...  Tegen dat we aan de Meir kwamen liepen we al ergens achteraan de meute, en daar was dan die splitsing: ofwel een jeneverke, ofwel verderlopen...  Ik nam dan het wijze besluit om toch maar verder te lopen, door de drukke menigte op de meir, de groenplaats, de grote markt, en dan verder door naar de kaaien.  Uiteindelijk op een 43 minuten binnengekomen...  Niet echt een geweldige prestatie, maar ik heb me toch geamuseerd, en dat is natuurlijk wat telt hé!!

Nog een weekje werken nu, en dan een weekje naar Spanje!!!  Mijn loopgerief gaat uiteraard mee, want dan kan ik eindelijk (hopelijk) nog eens in het (misschien iets warmere) zonnetje lopen...

19:09 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Leuk! Op verschillende blogs en facebook te lezen dat het leuk was. Fijne feestdagen gewenst!

Gepost door: Tiny | 21-12-08

Tja, dat is iets dat je zelf niet in de hand hebt hé, die ziektes, en je bent duidelijk niet gespaard gebleven. Prettige vakantie!!

Gepost door: Wendy | 21-12-08

't Was leuk he! Maar dat je niet gestopt bent aan het Jeneverkot dat begrijp ik niet goed!!

Gepost door: Homer | 21-12-08

Wat eengehaast en met Sinterklas mee naar Spanje!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 23-12-08

Mooie wedstrijd en niet de tijd maar de deelname en het amusement telt...
Een gezond en blessurevrij 2009 gewenst !!!

Gepost door: Stofke | 26-12-08

amuseren Zo lang je je maar amuseert, dat is wat telt, en dat heb je duidelijk gedaan. Veel plezier in Spanje en alvast beste wensen voor 2009!

Gepost door: Julie | 26-12-08

De commentaren zijn gesloten.