12-01-09

start to bike!

Na m'n reisje naar Spanje heb ik niet meer gelopen.  Ik heb de laatste tijd nogal veel last van die spier onder mijn voetzool, dus ik heb maar wijselijk besloten om eventjes m'n loopschoenen aan de kant te zetten tot de ontsteking wat beter is.

Maar niets doen, dat gaat niet echt in me op!!!  Ik liep de muren omhoog van dat niet-sporten, en in dat weer mag je ook niet op de golfbaan, dus dat kon ik ook al niet doen!!!

Dan maar de hometrainer van onder het stof vandaan gehaald, en beginnen Start-to-Biken!!  Het is wel compleet iets anders dan dat lopen, en het is ook helemaal niet zo verfrissend en verkwikkend als lopen, maar misschien ben ik het nog niet helemaal gewoon :-))
'k Heb een half uurtje aan een rustig tempo gefietst (les 1 :-)), en ondertussen dan maar wat tv gekeken (dat is wel gemakkelijk hé :-)).  Het vervelende is wel dat ik een beetje te klein ben, en het zadel al op z'n laagste stand staat!!  'k Zal plateauzolen moeten gaan kopen denk ik!!

Met dat lopen heb je ook altijd heel veel meer te vertellen op je blog.  Nu kan ik enkel zeggen dat ik gefietst heb, een half uur, en dat ik tv gekeken heb...  'k Weet zelfs al niet meer wat ik gekeken heb, het was maar iets dom :-))  Maar het fietsen was wel leuk!!

21:08 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Geen lopen! Nee.. fietsen is nog geen lopen. De enige overeenkomst is dat beide disciplines tijd kosten!

Gepost door: Tiny | 12-01-09

beter dan niets Fietsen is inderdaad niet zoals lopen, maar 't is beter dan niets doen he! Hopelijk herstelt die ontsteking snel!

Gepost door: Julie | 12-01-09

Tja, af en toe moet een mens vindingrijk zijn...

Gepost door: Homer | 13-01-09

Veel mogelijkheden ... om te sporten , maar niets gaat boven die sloefen aantrekken en hop ..je bent bezig . Maar als het niet gaat dan is de home-trainer een waardig alternatief tijdens de winter . Dat die spier maar vlug geneest !

Gepost door: Kristien & ivan | 14-01-09

mooi combinatie tof vind ik het wel ,je kan eventjes afwisselen en zo blijft je conditie op pijl , hopelijk gaat het rap beter , verzorg je goed meid !

Gepost door: Katrien | 15-01-09

De commentaren zijn gesloten.