12-01-09

start to bike!

Na m'n reisje naar Spanje heb ik niet meer gelopen.  Ik heb de laatste tijd nogal veel last van die spier onder mijn voetzool, dus ik heb maar wijselijk besloten om eventjes m'n loopschoenen aan de kant te zetten tot de ontsteking wat beter is.

Maar niets doen, dat gaat niet echt in me op!!!  Ik liep de muren omhoog van dat niet-sporten, en in dat weer mag je ook niet op de golfbaan, dus dat kon ik ook al niet doen!!!

Dan maar de hometrainer van onder het stof vandaan gehaald, en beginnen Start-to-Biken!!  Het is wel compleet iets anders dan dat lopen, en het is ook helemaal niet zo verfrissend en verkwikkend als lopen, maar misschien ben ik het nog niet helemaal gewoon :-))
'k Heb een half uurtje aan een rustig tempo gefietst (les 1 :-)), en ondertussen dan maar wat tv gekeken (dat is wel gemakkelijk hé :-)).  Het vervelende is wel dat ik een beetje te klein ben, en het zadel al op z'n laagste stand staat!!  'k Zal plateauzolen moeten gaan kopen denk ik!!

Met dat lopen heb je ook altijd heel veel meer te vertellen op je blog.  Nu kan ik enkel zeggen dat ik gefietst heb, een half uur, en dat ik tv gekeken heb...  'k Weet zelfs al niet meer wat ik gekeken heb, het was maar iets dom :-))  Maar het fietsen was wel leuk!!

21:08 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

04-01-09

terug in Belgie...

Gisteren mijn eerste loopje gedaan van 2009, maar ook mijn laatste loopje in Spanje in het warme zonnetje...  Alé, 'k vond het nu gisteren niet ZO warm daar, maar in vergelijking met hier, amai!!!

Eigenlijk wou ik op de loopband in de fitnessruimte van het hotel, maar die stond gewoon helemaal op zijn kant, en de pries zat niet in, dus veel lopen kon ik daar al niet doen!!  Het begon al te schemeren, maar 'k ben toch maar buiten gaan lopen.  't Was weer helemaal niet ver, maar 'k ben toch maar geweest hé! :-)  Nadien nog eventjes het zwembad ingedoken!  De meneer van het zwembad had wel niet gedacht dat er nog volk in was, want hij had de lichten al uitgedaan en de muziek afgezet (en ook de verwarming van het water afgezet!!).

'k Vnd het hier wel bijzonder koud!!  Het gaat me wat moeite kosten om hier terug te gaan lopen, zeker ook omdat het al zo snel donker is, maar 'k ga er toch voor gaan!

En bedenken dat ik vanmorgen nog in de zon stond bij 17°...

21:34 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |