14-02-09

ik heb dit zoooooo gemist!!

Vandaag terug gaan lopen na m'n blessure- en winterstop, en het ging zalig goed!!!  Het is natuurlijk terug opbouwen in het begin, en ik ben terug van start gegaan met week 4 van de Start-to-Run.  Ik had eerlijk gezegd niet veel zin om terug naar Evy Gruyaert te luisteren, vooral niet naar de muziek, want die is echt al out-of-date...  Dus ik had m'n schema erbij gepakt, en gewoon in m'n eigen iTunes gezocht naar liedjes van 1, 2, 3, 4 en 5 minuten.  Het schema was als volgt: eerst een minuutje inlopen en een minuutje wandelen.  Dan 2 minuutjes lopen, en 2 wandelen.  Dan 2x 4 minuten lopen met 3 minuten wandelen tussen, en dan als laatste 5 minuutjes lopen.  'k Vond dat een mooi schema op terug op te bouwen, en inderdaad!!!  Het ging supervlot, net alsof ik al weken terug bezig was met het lopen!!!
Mijn hartslag bleef mooi onder de 180 tijdens het lopen en toen ik aan het wandelen was zakte hij ook mooi terug naar 130.

Het weer speelt natuurlijk ook altijd een grote rol hé, en op een stralende dag als deze kan er niet veel mis gaan :-))  'k Ben naar de vaart gelopen, en ben een aantal warm ingeduffelde mensen tegengekomen die met hun hond gingen wandelen.  Af en toe moest ik wel uitkijken voor ijsplekken, maar 'k ben gelukkig niet uitgeschoven (en gelukkig ook niet in de vaart gevallen, hihi :-)).

Ik heb echt een supergoed gevoel terug, en dat heb ik echt zo hard gemist!!!  'k Kan weer heel de wereld aan :-)

11:33 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Leuk hé in zo'n weertje lopen...succes met het heropbouwen van uw conditie.

Gepost door: natalie | 14-02-09

super job! En zo mag ik van begin maart tot half april weer een 100-tal mensen op een loopspoor zien te krijgen. Dat is toch een "superjob". Maar de beginners zullen het wel met mijn stem moeten doen en niet die van Evy!
Blijf er van genieten Eva.

Gepost door: Tiny | 14-02-09

Hopelijk ben je nu terug goed vertrokken en blijven de blessures weg. Voor extra motivatie (moest dat nodig zijn ;-)) kan je misschien nog eens een 5km-wedstrijdje plannen, altijd heel leuk om te doen en te zien hoever je staat.

Gepost door: Wendy | 15-02-09

Dan kunnen we eindelijk eens samen een trainingske doen

Gepost door: Geert | 15-02-09

@ Wendy: 26 april in Antwerpen, de short-run :-)

@ Geert: ok, zeg maar waar en wanneer!!

Gepost door: Eva | 15-02-09

nice girl!!! hihi grappig wat hier links staat over je belofte aan mij :-)

Gepost door: Jess | 16-02-09

@ Jess: amai, je komt hier voor het eerst? :-)) Dat staat er al op van in het begin!!! En dat noemt zich dan "vriendin" hé, hihi :-)) Grapje hé meissie!!!

Gepost door: Eva | 16-02-09

De commentaren zijn gesloten.