15-03-09

Wandeldag in de Kempen!

Vandaag is het weer één of andere wandeldag in Turnhout...  En aangezien we redelijk dicht tegen de vaart en "den buiten" wonen, passeren de wandelaars ook allemaal mijn "looproute" van de laatste tijd.  Ik wou dus ook proberen van eens een toertje van meer dan 3 km te lopen, maar het is weer eens niet gelukt...  't Is te zeggen, ik was goed aan het lopen, tot plots na een 2-tal km ik een grote groep wandelaars moest passeren.  De groepjes van 2 tot 4 man was altijd goed gelukt (met de nodige gesprekjes natuurlijk), maar die grote groep, tjah...  Dat liep verkeerd af!!!  Ik was ongeveer de helft van de groep gepasseerd, tot ze me daar ineens vragen begonnen te stellen van "hoe lang ben je al aan't lopen" en "doe je soms mee aan van die wedstrijden" en "vind je het leuk" (duh!! :-)).  Op de duur was ik er zo mee aan de praat geraakt, dat het lopen eigenlijk meer snelwandelen was geworden!!  Na een stukje meegewandeld te hebben, moesten ze dan een "omweg" maken, en ben ik toch maar verder gelopen.
Het werden uiteindelijk 4 km, die ik niet echt helemaal doorgelopen heb, maar overmorgen zal dat wel lukken denk ik!!  En is het overmorgen niet, dan binnen 4 dagen wel!

Vrijdag ben ik ook nog langs de orthopedist geweest voor m'n voetjes en m'n knie eens te laten nakijken.  M'n voeten hangen maar wat los aan m'n benen, maar dat is eigenlijk een "constructiefoutje" en dus te wijten aan m'n losse gewrichten, dus daar valt niks aan te doen...  Die zal ik nog wel meer verstuiken, maar dat is dan maar zo (zoveel voel ik er toch niet van).  Die ontstoken spier onder m'n voetzool, die is genezen (joehoew!!).  En dan m'n knie...  Dat was eigenlijk ook niet zo erg (gelukkig!!), dat was een knieholtecyste.  Ik zou eens een echo'tje moeten laten nemen als ik er meer last van begin te krijgen (kijken of het groter is dan "normaal"), maar ik moest me helemaal geen zorgen maken!!  Het was normaal dat ik er een beetje pijn in voelde, die dan na tien minuutjes vanzelf weer wegging.  Dus, nothing to worry about!!  Joepie!!!

12:06 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

aaa das goei nieuws! keep on running dus :-)

Gepost door: Jess | 15-03-09

Goed dat er niks aan de hand is!
Grt

Gepost door: Wendy | 15-03-09

Goed gezond en de volgende loop zal wel langer zijn.

Gepost door: Tiny | 15-03-09

Niks anders dan goed nieuws, leuk toch. Turnhout lijkt me een mooie streek te zijn, met leuk jogparcours, moeten we beslist dus een doen als je terug bent van de States!

Gepost door: Geert | 16-03-09

met die losse voetjes kan snel gelopen worden hé...zolang die kniepijn draaglijk is moet je u geen zorgen maken? Mooi zo.

Gepost door: natalie | 17-03-09

De commentaren zijn gesloten.