29-04-09

nieuw schema

37'14", dat was mijn nettotijd op de Ladies Run afgelopen zondag.  Geen meesterlijke prestatie, maar ik vond het best goed, want het is 2 minuten sneller dan dat ik in Hasselt gelopen heb in oktober vorig jaar!!  Dus ik ben tevreden!!

Omdat ik niet in de gewoontes wil hervallen zoals na Hasselt vorig jaar, heb ik me maar een nieuw doel voor ogen gesteld: dit jaar in Hasselt wil ik voor de 10 kilometer gaan!!  Het is pas 11 oktober, dus nog eventjes tijd om rustig aan op te bouwen, en ondertussen doe ik nog wel met wedstrijdjes mee van 5 km hé, ik denk dat dat wel moet lukken...

Evy Gruyaert ben ik een beetje beu, en heel de tijd maar duurlopen doen, vind ik op duur ook een beetje saai, ik wil wat meer variatie!!  Nu was ik zo'n beetje aan het surfen, en op de website van myasics.nl kan je zo'n schema'tjes laten opstellen.  Dus heb ik dat eventjes gedaan, en er zitten een aantal kleine interval-trainingen bij, en ook wat korte duurloopjes (na een tijd zullen het wel langere duurloopjes worden denk ik :-)). 

Vandaag was dus les 1!!  4-6-8-4 met telkens 2 minuten stappen tussen.  Amai ik heb nogal gelopen!!!  Ik heb echt ne keer goed gas gegeven en mij enorm hard uitgeleefd in het bos (alé, gewoon goed doorgelopen hé, ni kweetniewa gedaan :-)).  Het was echt ZA-LIG!!!  Een gemiddelde snelheid van 7 minuten per kilometer en dat is met de stapsnelheid bijgerekend hé!!  Altijd zo rond de 6min20 per kilometer, het voelde zo goed!!  En ik heb 4 km gedaan op 28 minuten, dus dat is ook al goed hé (met stappen bij).

Mijn verslaving is echt volledig terug, mijn motivatie ook, en ik zie die 10 kilometer helemaal zitten binnen een aantal maanden!!! :-))
Bovendien ben ik ook nog es aan het zwemmen geslagen en zit ik elke dag wel voor een 5-tal kilometertjes op m'n fiets.  Ik heb denk ik één of ander virus te pakken gekregen :-))

17:50 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Dat zal zeker lukken in Hasselt. De schema's van asics zijn niet te zwaar en leuk om mee te trainen qua variatie.

Gepost door: Spencerwoman | 29-04-09

en het is veel gemakkellijker van 5 naar 10 dan van 0 naar 5
dus laat u maar eens goed gaan (lopen - vliegen)

Gepost door: Nico | 29-04-09

Je hebt nog tijd voor die 10 km. Dat gaat lukken1

Gepost door: Tiny | 29-04-09

Zo...je bent lekker sportief zeg momenteel...en knap gelopen hoor zondag. Hasselt zal geen probleem zijn voor jou.

Gepost door: natalie | 29-04-09

't is alleszins een gezond virus da ge te pakken hebt

Gepost door: Stofke | 29-04-09

doe da goeeeeee

Gepost door: Jess | 30-04-09

Lopen, zwemmen, fietsen ... stiekem voor een triatlon aan 't trainen ? Die 10 km gaat zeker lukken.

Gepost door: Luc | 01-05-09

De commentaren zijn gesloten.