17-09-09

Wie heeft mijn linkerdijbeen gevonden??

Na lang twijfelen besloot ik dan toch maar om me een Garmin Forerunner 305 aan te schaffen, wat een leuk speeltje!!!  Vandaag de eerste training mee gedaan, en het was er al eentje om u tegen te zeggen!!  Voor mij dan toch :-))  Mario daagde me vandaag uit (alé, zijn schema toch) om te gaan versnellen: 6' in/uitlopen + 5x (3x 40" versnellen + 60" wandelen) en 3' loslopen tussen de reeksen door.  Maandagavond mocht ik dan m'n bestelde Garmin gaan ophalen in de winkel, en maandagavond had ik al meteen m'n training in het programma op de pc gestoken en dat dan geupload naar m'n Garmin.

Uiteraard had ik het er weer verkeerd ingezet (denk ik toch), want na de laatste reeks van 3x40"+60" had ik er nog eens 3' loslopen ingezet ipv ineens over te gaan op 6' uitlopen.  Verdekke!!  Je zou denken: "dan maar 9 minuten uitlopen", maar dat was toch wat te veel van het goede eigenlijk!!!

M'n parcours ligt tegenwoordig ergens anders (ter afwisseling).  Ik mag van m'n vroegere school op hun terreinen gaan lopen, dat is hier eigenlijk om de hoek, dus echt niet ver!!  Bovendien hebben ze een nieuwe looppiste aangelegd, en man man man, is met DAT een geriefke om op te lopen :-))  Echt zalige ondergrond!!!  Niet te hard, niet te zacht, ook niet echt ovaal, maar meer een "veelhoek" :-))  Echt reuzeleuk!!  En als het niet zint om op die piste te lopen, dan loop je er gewoon naast en ga je wat in 't bos lopen!!!

Maar om even terug te komen op m'n training: de 6' inlopen gingen goed, en de reeksen eigenlijk ook wel.  Na een tijdje kreeg ik echter wat pijn in m'n linkerknie, alé, zo'n zeurend gevoel.  Na een tijdje ging het weer over, maar ik merkte toch wel dat m'n linkerbeen (en vooral de linkerdijspier) niet heel goed meewilde.  Ik weet niet goed hoe het komt, maar ik denk misschien nog een na-wee van m'n conditietraining op die stomme fiets van dinsdag?  Ik heb wel al gemerkt dat die spier de laatste tijd fel gespannen staat, er staat ook een kanjer van een blauwe plek op m'n dijbeen, maar ik zou ook niet weten van waar die komt :-))  Is het eigenlijk wel MIJN dijbeen?? :-))

Hieronder m'n overzichtje + m'n route (heb wel net gezien dat 't precies nogal veel rondekes zijn, maar da's goed om te vergelijken hé ;-), en die blokskes op de Google Earth zijn ook maar dikke blokken :-))

route 17-09-2009


17-09-2009

17:08 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Het menselijk lichaam effe surfen op Google naar "het lichaam" :-) maar als je een klein raadje wil : IJS ! en geen met smaak hé !jou kennende ;-) wel een ferm training jong ! ga vooral zo door !

Gepost door: Katrien | 17-09-09

Wel verzorgen die plek op je been.

Gepost door: Tiny | 17-09-09

Inderdaad, ijs leggen, zeker luisteren naar pijnsignalen van je lichaam! Je trainingen schieten wel goed op hé, dwars door Hasselt zal een succes worden!

Gepost door: Wendy | 17-09-09

oppassen met intervallen als je ergens pijn voelt, beter een paar duurloopke inlassen dan.

Gepost door: Peter | 17-09-09

woopie ! dat heb je schitterend gedaan !

Gepost door: kaat | 17-09-09

De commentaren zijn gesloten.