19-09-09

Ongepland maar superleuk!!!

Soms heb je van die dagen waarop je 's morgens vroeg veel te vroeg wakker wordt, naar buiten kijkt, en denkt: "bah, die vieze grijze wolken en die regen, ik blijf lekker in m'n bed liggen".  Maar vandaag was niet zo'n dag!!!

Ik was wel te vroeg wakker, ik keek wel naar buiten, en dacht: "die vieze grijze wolken en die regen, daar ga ik eens lekker doorlopen!!!".  Dus vanmorgen vroeg m'n loopkleren aangetrokken, en naar het bos gelopen voor een toertje.  Op het programma stond: 5 x 6' lopen met 3' wandelen tussen.  Zogezegd, zogedaan natuurlijk, en het was een hele leuke training!!!

Terug thuisgekomen kleedde ik me dan snel om, want tegen 12u moest ik aan het tankstation in Wavre staan en van daar reden we door naar Namen.  Een goeie kameraad ging er stuntvliegen (een bon die ik hem kado had gedaan), en ik mocht natuurlijk mee om te kijken (en foto's te trekken). 

blog

Aangekomen op dat vliegveldje, zag ik al gauw dat er ook parachute gesprongen werd!!!  En dat zette me natuurlijk aan het denken...  Na de stuntvlucht met de tweedekker (die blijkbaar heel leuk was!!!) zei ik: "oh, ik wil eens gaan kijken naar die springers, misschien heeft er iemand afgebeld en is er nog plaats voor een sprongetje!!!".  En jawel!!!!  Ik boekte, betaalde en zag meteen een beteuterd gezicht tot op de grond... "ik wil ook springen!!".  Dus HUP nog een sprongetje geboekt, betaald, en voor we het wisten stonden we daar in een rode overal oefeningen te doen om te springen.

14Het was echt ongelooflijk leuk!!!  Toen ik in het vliegtuig wilde stappen, heb ik wel m'n voet weer omgeslagen (redelijk pijnlijk!!!), maar die vlucht kon ik natuurlijk niet laten scheten hé!!!

Eerst 5000m naar boven, opgepropt met 10 personen in een vliegtuigje waar de deur niet eens van dicht was!!!  En dan voeten gekruist onder het vliegtuig, riemen vast, hoofd naar achter en springen maar!!!!!!!!!!!!  Die vrije val was gewoon ongelooflijk...  Tegen 315 km/u vielen Rony (mijn duo-partner) en ik naar beneden, door een wolk, terug in de heldere lucht, tot dan ineens BOEM, de parachute openging...  Ik werd daar in m'n harnas effe de lucht ingetrokken (zo leek het althans), en werd een beetje onpasselijk van het spannen van die gordel, maar genoot enorm hard van het uitzicht!!!

Het was echt een onvergetelijke ervaring!!!

23:08 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Weer een ervaring rijker Eva. Ik denk een onvergetelijke

Gepost door: Tiny | 20-09-09

joewie ! Eva vliegt tussen de wolkjes ! Geweldig !

Gepost door: kaat | 20-09-09

waaauuuw...moet inderdaad een ongelofelijk gevoel zijn...

Gepost door: natalie | 20-09-09

Eva, wat een lef!! Ik zeg altijd al dat ik dat ook wel eens wil doen, maar vrees dat ik maar een piepklein hartje zou hebben als ik ook echt plaats moet nemen in zo'n vliegtuigje, knap gedaan hoor!!

Gepost door: Wendy | 21-09-09

super e! dit zal je nie rap vergeten!

Gepost door: Peter | 21-09-09

WOW en gaaf zeg, dat is nog eens een avontuur en je snelste 5km ooit ;-).
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 23-09-09

De commentaren zijn gesloten.