17-10-09

Autumn leaves

Vandaag terug m'n eerste looptraining na m'n laatste verstuiking (hopelijk ook DE laatste!!!), wat heb ik hier weer naar uitgekeken!!!  Mario heeft m'n schema weer maar eens moeten aanpassen (merci hé!!), zodat ik toch nog mee kan doen met de zilvermeerloop binnen 3 weken!!

Het voelde wat frisjes aan, maar niet fris genoeg om met lange mouwen te gaan lopen.  Wel deed ik m'n trainingsbroek aan, want ik loop niet heel graag in korte broek eigenlijk...  Waar ik niet aan gedacht had was dat die trainingsbroek eigenlijk één was van vorig jaar, en sinds januari ben ik wel een aantal kilo'tjes kwijtgeraakt, en nu was het touwtje toch niet verdwenen uit die broek zeker!!!  Verdorie seg...  Na een paar honderd meter had ik het al zitten: bij elke 5 passen moest ik m'n broek optrekken...  Vervelend!!!  Gelukkig had ik m'n hartslagmeter aan en besloot ik die dan maar rond m'n heupen te hangen zodat die broek op z'n minst bleef zitten :-)  Die hartslag, dat was het minste van mijn zorgen eigenlijk :-))  'k Vraag me wel af hoe die mijn hartslag dan nog heeft kunnen meten... :-)))

17-10-2009


'k Ben naar het bos gelopen en oooooooooooooooooh, wat is dat toch zalig in de herfst hé!!!  Die mooie gekleurde bladeren aan de bomen, en als dan de zon nog eens schijnt, dat is toch echt de max hé!!  De herfst is echt mijn seizoen, ik hou daar echt van: af en toe een nazomertje, mooie kleuren, wildseizoen (mmm :-)), en lopen in de herfst is echt fantastisch!!

Maar nu over het lopen: op het programma stond 5 x 6 minuten lopen met 3 minuten wandelen tussen.  Zogezegd, zogedaan natuurlijk!!  Het liep allemaal lekker, behalve op het einde, tijdens m'n laatste 6 minuten.  M'n enkel begon lastig te doen, en onder m'n enkel begon het pijn te doen (dat is de plaats waar m'n voet heel blauw en dik was).  Als ik er gewoon mee stap doet het geen pijn...  Zien hoe het maandag gaat, hopelijk is't maar gewoon "gewenning" aan het lopen?  'k Ga maandag wel proberen op zachtere ondergrond te gaan lopen, want nu heb ik ook eventjes op straat gelopen.

12:12 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

ieder seizoen heeft zn charmes idd, in de herfst is het wel oppassen dat je niet uitglijd over die mooie gekleurde bladeren... ;)

Gepost door: Peter | 17-10-09

Hopelijk houd je enkel het ! Ik ben benieuwd je weer te zien in mol ! Daar gaan we vlammen he !! :-) Je zou dit blogje echt moeten vast leggen zodat je dat volgens jaar nog eens kan lezen na je halve marathon . Nu nog lopen met 6 x 5 min , dan 2 uur aan een stuk !! Als dat geen vooruitgang is weet ik het niet meer ! Alvast profficiat !! Tja ik ben er nu al zeker van dat het je lukt , dus ik ben eerst met je te feliciteren ! :-)
met zo'n karakter en doorzetting , looplust .....kan het gewoon niet mislukken !!
oppassennmet pijn te lopen he ! Ijs , ijs is je vriend nu , en niet van dat soort om aan te likken he ! :-)

Gepost door: coach mario | 17-10-09

Of een nieuwe broek of brettelekes. Hartslag meten op je heupen? Wat Mario al zegt ij moet even je vriend zijn.

Gepost door: Tiny | 17-10-09

Het moet toch echt "ijs" zijn!!

Gepost door: Tiny | 17-10-09

Goed bezig Eva! Ben blij dat ik je in Mol nog eens ga zien als loopster!!

Gepost door: Wendy | 18-10-09

hopelijk niet te erg met die enkel...mooie training...

Gepost door: natalie | 18-10-09

ge gaat dat goed doen in Mol, ik ben er zeker van! 'k zou daar graag de 10km nog eens vlammen; en gij ook vlammen op de 5 :-)

Gepost door: Jess | 18-10-09

De commentaren zijn gesloten.