27-10-09

versnelling(skes)

Vandaag voor de eerste keer es tijdens m'n middagpauze gaan lopen met een collega.  We lopen niet even snel, maar we zouden dat wel zien hoe het ging.  Als we al maar gingen LOPEN tijdens de middagpauze was het al goed hé :-)

Het waren versnellingen vandaag, maar Mario had m'n schema al moeten aanpassen omdat ik "maar" een uur middagpauze heb hé.

versnellingen 5' in- en uitlopen (zeer traag) + 3 x (4 x 200m versnellen ong 32"/100m met 2' wandelen tussen) tussen de reeksen 3' wandelen

Uiteindelijk hebben we de reeks ook nog aangepast naar 3 x 200m versnellen ipv 4 x...  En nu bedenk ik me zelfs dat we geen 200m versneld hebben, maar 500m, verdekke!!!  Helemaal verkeerd gedaan dus :-)  Niet moeilijk dat het niet goed ging!!!

Omdat m'n Garmin niet goed werkte, kon hij ook de snelheid niet meten en ook de afstand niet die ik afgelegd had.  Dus ik had gisterenavond m'n training opgeladen in de Garmin, maar dat was dus overbodig werk... (daardoor dat ik het niet meer goed wist, want ik dacht: "de Garmin zegt het toch wel wat ik moet doen", niet dus... :-))

Dus omdat het 5'20"/km was, en dat mijn collega haar snelheid is tijdens het lopen, besloten we om in- en uit te lopen tegen mijn tempo, en dan de versnellingen te doen tegen haar tempo.  Wat dus resulteerde in 2'40" tegen haar tempo lopen tijdens de versnellingen, maar eigenlijk moesten we dus maar 1'04" versnellen.  Na een tijdje begon ik ook te puffen en te hijgen en was ik buiten adem, en ik werd er ook duizelig van van die versnellingen.

Toen we aan het lopen waren kregen we ook nog eens naar ons voeten van zo ne mens op een bankje.  Hij riep: "ik kom hier voor mijne rust!!!  Hoe kan dat nu met al die lopers hier!!!  Ge komt hier niet voor uw gezondheid hé!!!!!"  Wel grappig :-))

14:45 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

LOL jaaaa dan ist logisch da't zwaar is :-) en die mens moet ni zagen hé :p ik vind da ge hier minstens een wekelijkse gewoonte van moet maken voortaan; al ist maar om die mens te ambeteren :p

Gepost door: Jess | 27-10-09

Goed zo Eva... kwaliteitstijd die lunchpauze zo.

Gepost door: Tiny | 27-10-09

Zagers zitten er overal, nikske van aantrekken!! Leuk zo samen lopen met een collega!

Gepost door: Wendy | 27-10-09

Een beetje langer intervallen is ook een training!.
En was die man op het bankje toevallig geen Nederlander?, klagen ook altijd ;-).
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 28-10-09

Dat is juist ontspannend toch...op een bankje naar sportende mensen zien...hij had beter meegelopen.

Gepost door: natalie | 29-10-09

De commentaren zijn gesloten.