07-11-09

Zilvermeerloop Mol

Ik zat echt met veel vragen vandaag, maar uiteindelijk heb ik op alles een antwoord gevonden!!!
Ga ik starten?  Ga ik niet starten? Korte mouwen?  Lange mouwen? Korte broek? Lange broek? Gaat m'n enkel het uithouden? Ga ik laatst zijn? Ga ik onder de 35 minuten kunnen lopen?

Ik zal beginnen bij het begin...  Vanmorgen meteen m'n loopkleren aangedaan en na het ontbijt eventjes rond de blok gaan lopen om te voelen of m'n enkel lastig deed.  Het ging goed, geen directe pijn, dus starten ging ik al doen!! (vraag 1 en 2 al beantwoord :-))

Dan vanmiddag m'n pa opgetrommeld na lang nadenken over de lengte van m'n broek.  Het is uiteindelijk een korte geworden, en dan toch maar lange mouwen omdat het toch wat frisjes was!!!
En dan om 13u30 richting Zilvermeer vertrokken...

Me snel ingeschreven, en dan zag ik Mario al ergens aan een tafeltje zitten met nog iemand.  Eventjes goeiedag gezegd, en nog eens gevraagd hoe het zit met de "laps" op de Garmin...  Het zit namelijk zo dat die bij mij niet de km's tellen als ronde, dat is gewoon 1 ronde dat ik loop...  Ik weet dat je dat in't begin kon instellen, maar ik vond het nergens meer!!!

Het was aan het gieeeeeeeeeeeeeten voor de start, echt, enorm hard, en ik had enkel maar een gewoon regenjasje bij.  Alé, m'n golfjasje, maar ik had geen zin om zo te lopen zweten in die jas, dus uiteindelijk had ik hem maar uitgelaten.

Aan het start"vak" kwam ik dan Slakje en Wendy nog tegen, en ook Stefke liep er nog ergens rond.

Om 15u klonk het startschot en HUP daar gingen we met z'n allen!!!  Ik had me ergens achteraan geplaceerd, want ik ken dat op die kleinere runs (hoewel er toch veel volk was!!!): daar lopen veel snelle mensen!!!  En eigenlijk zat ik er niet veel mee in op ergens achteraan te lopen!!!  Ik wilde gewoon die 5 km uitlopen zonder al te veel pijn aan m'n enkel!!
Het begon allemaal heel lekker, op m'n garmin zag ik dat ik een tempo liep tussen de 6 en 6,5 min/km.  Beetje te snel wel, maar ik wist al gauw dat het tegen de helft ongeveer wat terugvalt, en dat ik de laatste km terug een beetje versnel.  De eerste ronde was alleen (hoewel een paar keer in zo'n U-bocht nog aanmoedigingen gekregen van Slakje en Stefke, merci hé!!) en een beetje voor de helft kwam ik dan een kameraad op de fiets tegen.  Aangezien dat ik toch een beetje achteraan liep, kon hij gewoon m'n tweede ronde meefietsen, dus dat was wel leuk dat extra gezelschap (merci hé!!!).  Ik kon wel niet veel zeggen, maar mentale steun is altijd goed :-))  Dan onderweg nog een paar schouderklopjes gekregen, en 1 km voor het einde kwam Mario me tegemoet gelopen om die laatste km nog mee te lopen, dat was wel leuk!!!  Mijn eindtijd stond op 34 minuten en nog wat, waar ik zeker tevreden mee ben!!!  Stap voor stap kom ik dichter bij die 30 minuten hé :-))

Mario zei me nog: "en straks gaan we een pint drinken"...  Maar ik kon eigenlijk niet blijven achteraf, want strakjes gaan we nog naar de Night of the Proms!!  Dus Mario, die pint heb je zeker nog te goed van mij hé!!!

Ik heb er een goed gevoel bij, mijn enkel heeft het goed uitgehouden (na 3 km begon ik hem wel te voelen!!), en ik ben weer een medaille rijker, joehoew!!!

(Schoon parcourske daar!!)

zilvermeer 7-11-2009

17:23 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Knapper dan Knap Prachtig gelopen Eefje , ik ben trots op je !!dikke proficiat !!!! ps mooi verslagje

Gepost door: Katrien | 07-11-09

Je hebt dat goed gedaan Eva!!! Wees maar trots op jezelf!

Gepost door: Wendy | 07-11-09

Mooi gewerkt Eva. Vandaag een aantal drempels weer wat lager gemaakt.

Gepost door: Tiny | 07-11-09

Topper en goed gedaan hoor!!!.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 07-11-09

Je hebt prima gelopen ! Je versnelde nog iets de laatste km , en dat getuigd dat je form goed zit !
Blijven trainen en alles komt goed !!
Achteraf heb ik wel 3 x de tent doorgelopen .....en niks he ! Maar nu begrijp ik waarom !
tot de volgende keer !!

Gepost door: coach mario | 07-11-09

applaus !!!! goed gedaan !!!!

Gepost door: kaat | 07-11-09

goed op weg he, de 30 minuten nadert!

Gepost door: Peter | 07-11-09

KEI GOED!!! super!!!


joepie met de handen in de lucht ;-)

Gepost door: Jess | 08-11-09

Héél goed gedaan Eva ! je nadert de magische 30 ;-) En blij voor je dat je enkel het heeft uitgehouden :)

Gepost door: Chris | 08-11-09

proficiat Je hebt het mooi kunnen uitlopen samen met mario.Ik had je na de wetstrijd nog graag proficiat gewenst maar je was al weg.Zeker blijven trainen dan haal je de 30 min nog wel eens.

Gepost door: stefkerun1 | 08-11-09

knap... ...echt héél knap hoor. Proficiat hoor.

Gepost door: natalie | 08-11-09

De commentaren zijn gesloten.