16-11-09

Grensverleggend!!

Na m'n loopje van zaterdag had ik er superveel zin in!!  Dat ging ZO goed, dat snelle loopje (maar 't was wel lang genoeg), dat ik er enorm hard naar uitkeek om m'n schema's verder te zetten!!!

Jammer genoeg zijn er dit weekend weer een aantal mensen van de baan gereden, waardoor het thuis ietsje moeilijker werd om te verkopen dat ik in "dit weer" zou gaan lopen.  't Is juist GOEI weer om te lopen!!  Ok, 't is donker, maar met de nodige lichtgevende aanpassingen zou dat geen probleem zijn.  Bovendien kreeg ik gezelschap op de fiets, en da's wel leuk!!  'k Had dan ook geen muziek meegenomen om te lopen...

Wel moest ik m'n schema ietsje aanpassen aan m'n fiets-compagnon, omdat die het niet zo zag zitten om naast me te fietsen als ik "rare dingen" zou doen... (sorry Mario!!).

Dus ik trok m'n cardiovasculair oranje fluovestje aan ('t is van één of andere firma die cardiovasculaire machines maakt), nog een reflecterend bandje rond m'n been, en ik kon vertrekken!!!  Uiteindelijk wist ik nog niet goed hoe ver en naar waar ik zou lopen, maar dat maakt het net zo leuk!!!  Je weet nooit of je al in de helft bent, ook nooit hoe ver je nog gaat gaan, welke omwegen je nog gaat maken, enz...

Uiteindelijk liep ik dan naar de Ring, liep ik een brug over, 3 km verder draaide ik dan terug, liep terug de brug over (geweldig hé :-)) en liep dan nog via een omweg terug naar huis!!  Het was heerlijk!!  Ik heb onderweg nog kunnen babbelen, het liep op't gemakje, alleen die Garmin begon pas te meten na een 600-tal meter, waardoor die niet m'n juiste afstand gemeten heeft.  Op de Garmin gaf hij 6,6km aan, maar met de routeplanner op de site van nikeplus was het 7,2 km!!!  'k Wist niet dat ik dat kon!!!!  Uiteindelijk heb ik een klein uurtje gelopen (aan een stuk hé!!), maar 'k begon na 5 km wel wat last te krijgen van m'n knie, maar denk dat het kwam omdat ik heel de tijd op straat liep?

16-11-2009

20:46 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Ben er van overtuigd dat je meer kan dan je denkt.

Gepost door: Tiny | 16-11-09

goe bezig !! Je komt er wel !!

Gepost door: coach mario | 17-11-09

heel goed gedaan Eva, die halve marathon komt in zicht! ;-)

Gepost door: Chris | 17-11-09

Goed bezig manneke ! Kalm maar zeker kom je er wel !

Gepost door: esther van internetsional | 17-11-09

Knap Doe zo voort zou ik zeggen, je bent goed bezig :-)

Gepost door: Herman | 17-11-09

Je maakt snel vorderingen!!

Gepost door: Wendy | 18-11-09

De commentaren zijn gesloten.