21-11-09

De bosnimf

Deze week ben ik woensdagmiddag nog eens gaan lopen tijdens m'n lunchpauze.  Het was wel ongelooflijk hard aan het waaien, en zo tijdens de middagpauze is altijd wat vreemd om te gaan lopen hé.  'k Heb dan wel een uur, maar eigenlijk is het "maar" een uur, en krijg ik er niet al te veel in gedaan!!!  Mario had m'n schema dus weer een beetje moeten aanpassen (merci Mario!!), en dus is het allemaal toch nog vlot verlopen!!  De wind, de opwaaiende blaadjes en de druppels regen nam ik er gerust bij, want ik dacht aan m'n lekkere boterhammetjes die lagen te wachten voor als ik terug kwam :-))

Ik ga proberen van elke week 1x tijdens de middagpauze te gaan lopen, en 1x 's avonds en dan nog es in het weekend ook hé...

Vandaag was het dus m'n weekendloopje.  Op het programma stond een wisselloop van 8km: 1km tegen 7'/km en 1km loslopen/wandelen.  Wandelen???  Dat ken ik niet hoor!!  Dus werd het 1km tegen 7'/km en 1km loslopen :-))

Ik wist nog niet goed waar ik overal terecht zou komen, want 8km, dat is een afstand waar ik nog geen uitgestippeld parcours voor heb!!  Maar dat maakt niet uit, want dan weet je gewoon niet WAAR je terecht gaat komen!!  En zo kwam het dus dat ik naar het bos liep, dan een stukje straat, en dan afgedraaid ben om in het bos te gaan lopen.  De weg ken ik daar nog niet zo goed, ik weet dat ik op een bepaald punt rechts moet gaan, en dan moet ik de linker- of rechterkant van een splitsing kiezen, maar ik weet nooit welke kant :-))  Nu pakte ik de linkerkant, maar een beetje verder komt er dan WEER een splitsing, en daar heb ik dus duidelijk verkeerd gekozen, want normaal zou de weg naar rechts moeten afdraaien, maar die draaide naar links af...  Verdorie dacht ik, waar ga ik nu naartoe!!!  Zo snel mogelijk maar terug proberen naar rechts te gaan, maar dat was niet zo simpel!!  Uiteindelijk ben ik dwars door het bos gelopen, door takken, doorns en over bomen gesprongen.  Het werd een echte trailrun, maar maar voor eventjes.  Ik vond het pad toch terug, en dan ben ik bewust maar in de bewoonde wereld gebleven :-))

Het lopen zelf viel goed mee, de 7'/km kon ik goed aanhouden (behalve tijdens km 3, toen liep ik in dat bos :-)) 

21112009


5km lijkt ineens zo weinig, en de 10km komen (gevaarlijk?) dichtbij!!

Ik heb enkel wat last van m'n linkerknie, de enkel houdt het goed uit.  'k Heb vandaag zo een steunband aan m'n knie gedaan, maar het hielp niet heel veel.  Dinsdag m'n eerste kine voor de spierversterkingskes, dus hopelijk gaat ook dit weer in orde komen!!

17:47 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

op een uur krijg je idd niet veel gedaan tijdens een middagpauze. Ik heb dan ook nog 't ongemak dat ik buiten mijn wil opjaag en dat ik al start met een hoge hartslag. Pfff, en ik krijg die niet laag. Dus plets ik er stiekem 5 hartslagen bij bij wat ik eigenlijk mag. Maar alleen als ik tijdens de week op mijn werk train ! ;-)
Maar nogmaals: héél goed gedaan Eva, die 10 komt inderdaad heel dichtbij nu :-)

Gepost door: Chris | 21-11-09

goe bezig!

Gepost door: Peter | 21-11-09

Leuk hé, die 10km zal niet lang meer achterblijven in je schema! Keep up the good work!!!

Gepost door: Wendy | 23-11-09

olaaaa!! dat gaat hier stilletjes aan heel proffesioneel aan toe !! Antwerp .............;-)

Gepost door: Katrien | 24-11-09

De commentaren zijn gesloten.