25-12-09

Lopen met Kerst

Doe je ook niet altijd hé!!  Zeker niet als er zo'n vieze en vuile smurrie op straat ligt...  Maar ik dacht: ik ga het er gewoon op wagen!!  Eigenlijk was ik van zin om een training te doen van lange versnellingen.  Ik had heel m'n schema in de Garmin geladen en ik stond volledig vertrekkensklaar!!  Hoe de weg erbij zou liggen zou ik dan nog wel zien...

Dus ik vertrok met deze training als doel: Lange versnellingen - 2km in- en uitlopen + 5 x 20"/40" versnellen + 1km loslopen + 2 x (1000m - 1500m - 1000m tegen 6'15"/km met 2' rust) tussen de reeksen 5' rusten  Een hele boterham dus!!!
Ik liep nog maar de oprit af of ik begon al te schuiven!!  De stoep op, en daar was gestrooid dus daar zou het goed beloopbaar zijn... dacht ik!!!  Op een paar plekken na, was het gewoon spekglad!!!  Dan maar voorzichtig lopen :-))  Een beetje verder ben ik dan maar gewoon op straat gaan lopen, maar daar waar het niet kon, was het dus terug op de stoep!! 
Ik was nog maar 1km ver, of ik liep in een redelijk diepe plas met smeltwater en ik merkte ineens dat m'n schoenen toch niet zo waterdicht waren als ik gehoopt had!!!  Gevolg: ijskoude voeten!!!  Ik besloot om gewoon door te lopen, maar na nog een km werd het gewoon te lastig om door te geraken.

Uiteindelijk liep ik maar een kleine 3 km door dat ijs, maar ik was wel blij dat ik m'n beentjes nog es kon strekken!!

23:17 Gepost door Eefje de loop-kampioen ;-) in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

De genoegens van een witte kerst? Smurrie en natte voeten;-)Maak er nog mooie dagen van.

Gepost door: Tiny | 25-12-09

goe bezig Awel se .........ge zijt goed bezig !! Het was op sommige plaatsen gevaarlijk om te lopen , maar je deed het weer !! Train met deze wil en inzet door en je zal slagen in antwerpen !! Het zal op deze manier een lachertje worden voor je !!
Nog maals , ....GOE BEZIG!!!
prettige feestdagen gewenst he !!

Gepost door: coach mario | 26-12-09

Alvast een heel gelukkig nieuwjaar!!! En veel succes met je woeste plannen in 2010 ;-).

Gepost door: Wendy | 28-12-09

Beste wensen voor een gezond en sportief 2010

Gepost door: Marc | 01-01-10

De commentaren zijn gesloten.